Pavel Corut despre ARMA PSIHOTRONICA și efectele ei asupra noastră

paper chain figures puppet on a string marionette manipulated by bossy manipulator obay orders

În prezent războaiele au căpătat alte forme de manifestare. Dintre acestea, războiul psihotronic este unul fără reguli, indus prin mass media și persoane pregătite în manipulare.

Are un efect puternic asupra maselor. Mulți s-au întrebat de ce germanii și austriecii de rând, au privit pasiv invazia musulmană.

În general popoarele germanice sunt cunoscute pentru naționalism dus la extremă. Dar acestea, în prezent, par lovite de letargie, par niște martore inerte la modificarea treptată a raportului etnic din țările lor și la disoluția culturală care li se pregătește.

Cum e posibil așa ceva? Unii spun că-i umanism, dorința de a fi altfel decât bunicii lor, naziștii.

Lucrurile par mult mai complicate. Alții afirmă că are loc spălarea creierului printr-o mass media aservită altor interese decât cele germane sau austriece, utilizarea armelor psihotronice, otrăvirea lentă prin alimentație și paleta distrugătoare a vaccinurilor cu care este servită populației lumii astăzi încă din primii ani de viață – ca sumă a elementelor care pot duce la o asemenea letargie cronică.

Desigur, același lucru se petrece și la noi, doar că aici rezistența prin conservarea tradițiilor și prin profilul psihologic al românului fac ca procesul de robotizare să fie mai lent decât în țările amintite.

Se pare că suntem supuși unor experimente cu arme psihotronice.

Sunt persoane care au dispozitive care alungă câinii sau insectele nedorite prin intermediul ultrasunetelor. Aceste dispozitive fac parte dintr-o anumită categorie de… arme psihotronice.

Dacă poate fi identificată la animale o frecvență anume prin care pot fi alungate, fiți convinși că s-a cercetat și modul prin care omul poate fi influențat psiho-mental de la distanță, fără ca măcar să sesizeze că este agresat. Și nu doar prin ultrasunete, ci și prin câmpuri electromagnetice, folosirea nanotehnologiei, introducerea în alimente a unor substanțe care generează „efecte specifice”.

Cei care au făcut armata își amintesc de bromul care se băga în ceai, ca să calmeze pornirile tinereții și să-i facă pe militari mai docili.

În prezent, industria alimentară, controlată de aceleași elite, este un instrument foarte bun prin care se poate exercita o anumită influență specifică asupra populației, prin intermediul substanțelor care se pot introduce în orice produs de pe piață…

Trebuie știut că armele psihotronice, așa după cum au confirmat mulți oameni care au avut funcții în armată sunt folosite de o vreme asupra populației pentru a o face docilă sau pentru a o isteriza, atunci când este nevoie. Generalul Mircea Chelaru, fost Șef al Marelui Stat Major al Armatei Române, a făcut declarații șocante într-o emisiune a reporterului Daniel Roxin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.