PATRULE NATIONALISTE pe strazile Londrei, ca raspuns la provocarile ISLAMISTILOR (VIDEO)

De teama izbucnirii unor conflicte rasiale şi religioase, poliţia metropolitană a organizat o celulă de criză după ce presa a relatat despre organizarea unor patrule creştine pe străzile Londrei, o iniţiativă cetăţenească venită ca răspuns la musulmanii radicali care impun legea islamică în cartierele unde sunt majoritari.

Primele patrule creştine au fost văzute în zona East End, vineria trecută. Membrii acestor grupări de voluntari sunt apropiaţi ai partidului naţionalist “Britain First” (Britania înainte de toate).

La acţiunea de vineri a participat şi fostul consilier local Pau Golding, acesta apărând într-o filmare în timp ce împărţea pliante informative legate de iniţiativa inedită de autoapărare a britanicilor nativi din Londra, un oraş unde oficial albii au devenit minoritari încă din 2011.

Citiți și:  FALȘI PATRIOȚI: George Simion și AUR-iștii au luat la palme doi oameni în piață, o femeie printre victime / VIDEO

În ciuda faptului că episcopul anglican local Adrian Newman a afirmat că se opune  acestor patrule creştine, Paul Golding a răspuns ulterior că totul este doar o reacţie la provocările musulmanilor. “Suntem patrioţi, suntem britanici şi respectăm legea. Nu suntem o organizaţie rasistă”, a mai spus acesta.

Golding a mai anunţat recent că va candida la alegerile europarlamentare din acest an şi că reprezintă “majoritatea tăcută”. Sursa: FrontPress.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.