Patrule de AUTOAPARARE nationaliste in mijloacele de transport in comun din Franta

018 (1)

La sfârşitul săptămânii trecute şi-au făcut apariţia pentru prima dată în staţiile de metrou, în vagoanele de pasageri şi în autobuzele din oraşul francez Lille patrulele cetăţeneşti de autoapărare, formate din tineri activişti ai organizaţiei naţionaliste Generaţia Identitară.

Acţiunea a fost motivată de infracţionalitatea crescândă în mijloacele de transport în comun iar liderii organizaţiei nu exclud extinderea acestor partule şi în alte oraşe ale Franţei.

Patrulele din Lille sunt formate din grupuri de câte circa 20 de voluntari, îmbrăcaţi în haine galbene, pentru mai multă vizibilitate.

“Nu dorim să ne substituim poliţiei şi sperăm ca cetăţenii să ne sprijine în demersul nostru”, a declarat presei locale un mebru al Generaţiei Identitare.

Citiți și:  Emanius - Voi n-ați fost cu noi în celule (versuri de Radu Gyr)

“Timp de aproape două ore am fost o prezenţă intimidantă pentru grupurile de infractori”, a declarat la sfârşitul primei acţiuni de patrulare Aurelien Verhasselre, reprezentantul organizaţiei naţionaliste din Lille. Acesta a mai precizat că ideea formării acestor grupări de voluntari a venit după ce statisticile oficiale au indicat o creştere cu 65 la sută a tâlhăriilor în mijloacele de transport în comun din oraş. Sursa: FrontPress.ro

01x 02x 03x 04x 05x 06x

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile