Vom avea un an teribil? Patru profeții tulburătoare ale lui Nostradamus pentru anul 2022

Nostradamus (1503-1566) considerat un maestru al profețiilor, avea o tendință foarte puternică spre pesimism. În fiecare an se făuresc previziuni din versurile pe care le-a lăsat posterității, lucru valabil și pentru anul 2022.

Dacă Nostradamus are dreptate, anul viitor va fi unul teribil!

Prima profeție spune că în 2022 capitala franceză Paris va fi sub asediu – dacă este vorba de un război sau de demonstrații în masă, este o întrebare deschisă.

A doua spune că lumea se confruntă cu o criză economică dramatică. Inflația ar duce la neliniște socială și foamete.

A treia spune că Europa ar fi zguduită de o nouă criză, ar putea chiar să ducă la prăbușirea Uniunii Europene.

Citiți și:  Profeţiile lui Nostradamus pentru România în anul 2022. Război între cele mai puternice state

A cincea din profeții vorbește și despre dictatorul nord-coreean Kim Jong-un care se pare că va fi victima unui accident.

Șamanii din Peru, avertizează: În 2022, nu vom scăpa de criza economică

Problema este că în timp ce adepții lui Nostradamus îl cred și adoră previziunile sale sumbre, mulți alții cred că acestea sunt absurde.

Chiar și în timpul vieții sale, Nostradamus a fost faimos și controversat. Geniu sau nebun, aceasta a fost și încă mai este întrebarea! În orice caz, profețiile sale ar trebui privite cu scepticism, fie și numai pentru că sunt atât de vechi.

De exemplu, Nostradamus nu a prevăzut pandemia de COVID-19. Și și-a prezis propria moarte, dar aceasta a survenit cu un an și jumătate mai devreme decât anunțase…

Citiți și:  Previziunea lui Nostradamus șochează: Urmează 3 zile de întuneric. Semnul Crucii va apărea pe cer

Sursa: dcbusiness.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.