“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

Patronul Poliției, făcut chestor pentru explozia de la Arad!

40789 tamas cap2 696x392 1

Trecem astăzi la ”next level” al ”Listei chestorilor lui Mihăilă”! Desigur, șeful de Cabinet al ministrului de Interne trage tare cu procedurizarea organizării concursurilor și nominalizărilor făcute de MAI pentru tradiționalele avansări la gradul de chestor, cu ocazia Zilei Naționale de 1 Decembrie.

mihaila 0 1 641x500 1
Mihăilă l-a pus pe Tamaș pe ”lista chestorilor” pentru atentatul de la Arad

masina explozie arad 696x376 1

Acum, că Internele pot fi predate PSD-ului și astfel să se aleagă praful de lista lui Mihăilă este cu totul altceva… Oricum, trebuie remarcat că pe această listă figurează la loc de cinste și numele comisarului șef Ioan Marcu Tamaș. Astfel că deja se poate vorbi de un adevărat ”Fenomen Tamaș”, dacă actualul inspector șef al IPJ Arad chiar va fi făcut chestor!

80 de zile concediu medical

Tamaș este binecunoscut în sistem, alături de mâna sa dreaptă Dorin Bătrîn, drept ”patronii Poliției”. Cel puțin pe ”felia” de Vest, acolo unde contrabanda cu țigări este mai profitabilă decât traficul sicilian cu droguri! Bătrîn este celebru pentru ”raportul porno” dezvăluit în exclusivitate de ”NAȚIONAL” și în care ”își băga și scotea prin gura” subalternilor care ”și-au permis” să facă razii la contrabandiștii de țigări. Dar și pentru ”imperiul imobiliar” pe care îl deține în Arad. În schimb ce ”siamezul” Tamaș s-a făcut remarcat prin ”concediul medical de 80 de zile” cu care a reușit să dejoace mutarea sa în funcția de inspector șef al IPJ Vaslui, unde nu dorea să se prezinte. Culmea este însă că, deși cunoscut ”roșu până în gât” în tot ministerul, ”galbenii” de la MAI l-au reevaluat de urgență pe Tamaș și l-au trimis înapoi șef la IPJ Arad! La doar câteva zile de la explozia mafiotă comandată de contrabandiști. Și care nu a fost rezolvată nici în ziua de azi. Astfel că, pentru nerezolvarea profesionistă a acestui atentat mafiot, Mihăilă l-a trecut pe Tamaș pe ”lista chestorilor”! Alături de el, bineînțeles…

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.