Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
SOCIETATE

Pățanie cu un mecanic de locomotivă: „L-am văzut când a aruncat cu bolovanul. Am pus frână, am oprit trenul cu călători, am sărit jos și am alergat după el”

tag3

Cum ataca tiganii trenurile fara motiv:

„L-am văzut pe tigan când a aruncat cu bolovanul. Am pus frână, am oprit trenul cu călători, am sărit jos și am alergat după el”.

E povestirea unui buzoian, mecanin de locomotivă. Întâmplarea a avut loc ieri când trenul Galați – Buzău – Brașov se apropia de gara din Brașov.

„Am fugit după el și am reușit să-l prind. Era puternic, cât p-aci să-mi scape. Norocul meu a fost că în tren era un echipaj de la Poliția TF. Când au sesizat că trenul s-a oprit, s-au interesat să vadă ce se întâmplă. Atunci m-au văzut pe mine când mă luptam cu acest dement, că altfel n-am cum să-i spun. Și ei s-au căznit nițel cu individul, până au reușit să-i pună cătușele”, a povestit mecanicul buzoian.

tzr

„Am avut noroc că a rezistat geamul. Altfel, putea să-mi spargă capul cu bolovanul. Și așa au sărit cioburi, dar norocul meu e că l-am văzut când a aruncat și am închis ochii”, a adăugat buzoianul.

Mecanicul buzoian a mai spus că astfel de incidente nu sunt rare, ba dimpotrivă. „Ia uitați-vă la geamurile locomotivelor. O să aveți o surpriză!”, conform buzoienii.ro.

gza

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.