GENERAL

Pasul DECISIV al liderului de la Kremlin in Ucraina. News alert

BZPAbZUIw74TNsrKcmgeyT8g5NyhSIad e1649685078652 640x400 1

Un oficial din Rusia a mărturisit că Vladimir Putin vrea să pună stăpânire pe sudul Ucrainei şi pe Donbas. Este vorba de podul terestru către Peninsula ucraineană Crimeea, pe care a anexat-o în 2014. Liderul de la Kremlin are un plan bine pus la punct.

Vladimir Putin a poruncit ca trupele rusești să pună mâna pe sudul Ucrainei și pe regiunea Donbas. Liderul rus dorește să ajungă la Peninsula ucraineană Crimeea, pe care a anexat-o în 2014, a anunţat vineri un oficial de rang înalt din cadrul armatei ruse.

”De la începutul celei de a doua faze a operaţiunii speciale, o fază care a început în urmă cu două zile, unul dintre obiectivele armatei ruse este de a stabili un control total asupra Donbasului şi sudului Ucrainei”, anunţă generalul Rustam Minekaiev, adjunctul comandantului Forţelor Districtului Militar Central al Rusiei.

”Acest lucru va permite asigurarea unui culoar către Crimeea şi să se exercite presiuni asupra infrastructurilor vitale ale economiei ucrainene”, precizează el.

Ministerul Apărării de la Moscova a dezvăluit că în această noapte au fost lovite 58 de ținte militare în Ucraina, în special locațiile în care se aflau trupe, depozite de combustibili şi echipament militar, transmite Reuters. Rachetele rusești au distrus și trei ţinte ce au inclus un sistem de apărare antiaeriană S-300 şi o mare concentrare de trupe ucrainene cu echipamentul din dotare.

Planul lui Vladimir Putin de Paște
În plin război, Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, a declarat că Vladimir Putin va merge la slujbele dedicate Învierii Domnului.

”Ne așteptăm să meargă la biserică de Paște, așa cum o face în mod tradițional”, a spus Peskov, când a fost rugat să divulge planurile lui Putin pentru Paște, anunță agenția de presă rusă de stat TASS.

Liderul de la Kremlin își va face simțită prezența la Catedrala Mântuitorului Hristos din Moscova. Cu toate astea, preoții Bisericii Ortodoxe își doresc să ofere ucrainenilor Lumina Sfântă și să se roage pentru ei.

În timp ce Ucraina este distrusă, Vladimir Putin se bucură de Paște în liniște. În țara lui Zelenski, civilii își pierd viața în fiecare zi, iar președintele rus nu pare interesat de oamenii nevinovați care au rămas fără adăpost.

Sursa: evz.ro

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.