PAS CU PAS, proiectul de distrugere a României se derulează implacabil

harta_romania

Motto: Cugetaţi, cugetaţi, cugetaţi…

PRELIMINARII LA DISPARIŢIA UNEI NAŢIUNI. Serial documentar pentru televiziune. Schiţa scenariului.
 SEZONUL I – România şi românii.

8 EPISOADE:

1. Extincţia populaţiei. Emigrare masivă, forţată de slăbirea rapidă şi dramatică a economiei naţionale şi de existenţa unei săracii care plasează România pe locul doi în Europa, cu 40% din totalul populaţiei aflat sub pragul de subzistenţă – nu­mă­rul românilor plecaţi la muncă în străi­nătate, numai pe parcursul anului 2009, a fost de circa 3.000.000 de persoane, urmaţi apoi anual de alte sute de mii -. Exodul creierelor – medici, ingineri, informaticieni, cercetători, specialişti din toate domeniile -. Natalitate în picaj accentuat– Romania se află în al 26-lea an de declin demografic. Dacă la începutul anului 1990 România avea 23,2 milioane de locuitori, în anul 2015 are o populaţie de sub 20 de milioane -. Creşterea ratei sinuciderilor – 8 persoane s-au sinucis pe zi, în 2011, înRomânia, potrivit unui raport al Institutului Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici”.Sistemul medical în colapslipsa fondurilor de la bugetul de stat şi a medicilor etc. Practicarea unui sistem de învăţământ total neperformant dacă în 1930, potrivit recensământului, în România numărul analfabeţilor era de 9,8 milioane de persoane, iar în perioada comunistă, analfabetismul fusese aproape eradicat, în prezent, România a ajuns din nou ţara cu cei mai mulţi analfabeţi din Europa, cu peste 2 milioane. Labacalaureatul din iunie 2012, la 54 de licee din România niciun elev nu a reușit să promoveze examenul maturității. În 2013, rata medie de promovabilitate la examenul de bacalaureat a fost de 55,4% -.

CONCLUZII: “Ubi bene, ibi patria” (Unde este bine, acolo este patria) –sentinţă formulată de poetul roman Marcus Pacuvius (220-130 î.Hr.), citat de Cicero în Cartea a V-a din “Tusculanae Disputationes”, anul 45 î.Hr. Acest dicton latin, parafrazat sub formula Ubi panis, ibi patria!(Unde este pâine, este patria), a fost declarat deviza emigranţilor de pretutindeni, de scriitorul J.Hector St.John de Crevecoeur, în cartea sa „Letters from an American farmer”, publicată la Londra, în anul 1782.

2. Neantizarea teritoriului naţional. Vânzarea şi concesionarea de terenuri cetăţenilor străini, în baza unor legi inacceptabil de permisive. – S-a terminat cu „Nu ne vindem ţara!”-. Jupuirea României prin retrocedări frauduloase de bunuri imobilecase, terenuri/munţi, păduri etc.chiar şi sate întregi(!) cu bisericile şi cimitirele lor, pădurile defrişate masiv imediat după dobândirea lor în instanţă -.Despăgubiri uriaşe, urmare a unor supraevaluări exageratepermise de o legislaţie special concepută pentru jaf şi acordate inclusiv cetăţenilor străini, printre care chiar şi moştenitori ai unor hortişti şi criminali de război(!).

CONCLUZII: „Corruptissima republica plurimae leges” (Statul cel mai corupt are şi cele mai multe legi), dicton al istoricul Publius-Cornelius Tacitus (55115 d.Hr.).

3. Spolierea economiei naţionale. În “strategia “ haotică a politicilor economice româneşti de după ’90, sigura certitudine predictibilă a fost corupţia. Desfiinţarea industrieisite-ul http://www.ziar15minute.net/2013/04/04/ prezintă o listă, cuprinzând 1256 de mari întreprinderi româneşti, cu peste 1000 de angajaţi pe unitate, unele ajungând la mai mult de 10.000 de salariaţi, care au fost distruse, falimentate sau privatizate fraudulos de către guvernele care s-au perindat la conducerea ţării în ultimii 25 de ani -. Întreaga suprafață a României concesionată străinilor pentru exploatarea tuturor resurselor naturale (petrol, gaze, aur etc.), în condiţii dezavantajoase statului român. Cheltuieli imense din bugetul de stat pentru achiziţii păguboase dictate din exterior – fregate, avioane, armament etc. -. Un sistem financiar bolnav, cu o economie subterană uriaşă – în anul 2013, reprezenta 40 de miliarde de euro -, cu un mecanism de impozitare fiscală neeficient – în 2010 evaziunea fiscală a fost de 10 mld. Euro – şi având funcţionari corupţi până la cel mai înalt nivel – vezi cazul fostului şef al ANAF Sorin Blejnar -, cu împrumuturi uriaşe la bănci precum FMI şi BM – aflată la zero în 1989, la începutul anului 2010, România avea o datorie externă totală de 80,2 mld. Euro/numai într-un an, 2009, România a împrumutat 17,9 mld. Euro -.

CONCLUZII: Românii trăiesc drama unor fenomene economice care parcă fac parte dintr-o nedescoperită încă “Lege a distrugerii accelerate”. Ceea ce s-a construit în România în zeci de ani, dispare în luni, săptămâni şi zile. În 1916, poetul Octavian Goga aprecia în jurnalul personal că, în România, clasa politică era compusă în totalitate din secături. Câţiva ani mai târziu, referindu-se la aceeaşi categorie de persoane, dramaturgul Victor Eftimiu declama: „M-am saturat de lichele, dati-mi o canalie!”. O explicaţie a dezastrului economic în care a ajuns astăzi România este şi faptul că, printre cei care conduc politic destinele ţării de peste doua decenii, evoluează în exclusivitate secături, lichele şi canalii.

Gaura (neagră) din steag, simbolul, plin de semnificatii (sumbre) al “revoluţiei” din decembrie 1989

http://www.danceyou.info/tag/constitutie

4. Corupţia endemică. Şeful statului (!) – 68 de dosare penale: acuzaţii de fals, uz de fals, abuz în serviciu în formă calificată şi continuată, bancrută frauduloasă, delapidare etc. -, prim-miniştri (!), miniştri, funcţionari la toate nivelurile, magistraţi, procurori, politicieni din întreg spectrul politic, parlamentari, baroni locali, “ciocoi” de toate dimensiunile şi culorile sunt cercetaţi sau chiar condamnaţi în afaceri monstruoase de corupţie şi de jefuire a avuţiei naţionale – în decembrie 2014, 32 de şefi de Consilii Judeţene, din totalul de 41, erau anchetaţi sau arestaţi preventiv pentru fapte de corupţie –. Şi, „cireaşă pe tort”, multe dintre aceste infracţiuni sunt muşamalizate de o justiţie politizată, selectivă, uneori implicată direct în fapte de corupţie de mare gravitate – a se vedea cazul procurorului şef(!) al DIICOT, Alina Bica şi cel al judecătorului la CCR( !), Toni Greblă. În privinţa „dispariţiei” Flotei României (peste 100 de nave comerciale, România pe locul 9 în topul mondial, în 1989), procurorii anticorupţie au decis neînceperea urmăririlor penale (NUP) pentru 7 persoane implicate, pe motiv că o expertiză proprie(!) a DNA a stabilit “un prejudiciu zero”(!), iar pentru fostul preşedinte Traian Băsescu, pe motiv că “faptele nu există”(!). Ce se poate deduce din aceste hotărâri ale procurorilor DNA? Eventual, ipoteza absurdă că un Triunghi al Brmudelor înghite nave româneşti, astfel că, pe cale de consecinţă, nu există vinovaţi („fapta nu există”) şi nu sunt pagube materiale („prejudiciu 0”). În mintea procurorilor DNA, singurii „iniţiaţi” ai naţiei, navele sunt undeva în zona esoterică a portului Constanţa, dar nu le vedem noi, proştii de români. Aşa ceva…?!?!

CONCLUZII: “România este mare, cine fură ăla are!”, „Ţara noastră îi bogată, fură tăţi şi nu să gată!”- ziceri din popor. „Vă rugăm să ne scuzaţi, nu producem cât furaţi!” – lozincă scandată la demonstraţiile de stradă.

 http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-16996675-

 România este percepută drept una dintre cel mai corupte ţări din Europa

http://www.dantomozei.ro/2014/04/1

5. Distrugerea patrimoniului cultural naţional. Furtul la dimensiuni monstruoase, mai ales în perioada vidului legislativ de după 1989 – monede dacice, artefacte, obiecte de artă populară, tablouri, icoane, mobilier religios, bijuterii, elemente și chiar structuri din case populare vezi şi afacerea GOJDU. -. Ministerul Culturii nu are o “Listă a monumentelor istorice” la zi, cu o evidenţă clară asupra fiecărui monument în parte Aceasta deficienţă gravă, denotă lipsa evidentă de voință a factorilor decizionali, cu efecte devastatoare, în care distrugerile sunt aproape permise -.Restituiri ilegale de bunuri de patrimoniu. Neglijarea intenţionată a promulgăriiunei legislaţii protective pentru patrimoniul cultural naţionallăsând cale liberă jafului generalizat -. Fonduri nesemnificative, ca şi inexistente, alocate de la bugetul de stat Ministerul Culturii are doar șase angajați care se ocupă de întregul patrimoniu cultural al României,la care se adaugă specialiştii de la cele câteva filiale din teritoriu. Zeci de şantiere arheologice au fost pur şi simplu abandonate.

CONCLUZII: “Patrimoniul cultural din România este o chestiune de siguranță națională”- citat din interviul acordat de Şerban Sturdza, vicepreşedintele Ordinului Arhitecţilor din România,ziaristului Vlad Ignat şi publicat în ziarul Adevărul (27 martie 2013) şi în revista Historia (aprilie 2013).

Piese, de câte 1-1,5kg. (!) bucata, turnate din aur provenit de la monede Koson topite.

Au fost vândute în străinătate ca fiind brăţări dacice şi, o parte (13, cântărind 12,633 kg),

au fost răscumpărate ulterior, prin acţiuni ale Ministerului Culturii,

cu sume exorbitante (6 milioane de Euro).

Excrocheria îşi face efectul şi acum!

http://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/bratarile-dacice-turnate-in-secolul-xx-109776

http://pensiunea-scarisoara.ro/

În 1920, Consiliul Orășenesc Brașov a donat (!?) Castelul Bran,

bun de patrimoniu inestimabil, reginei Maria.

E un blestem faptul că în România s-au găsit nemernici prădători de ţară,

de-a lungul tuturor timpurilor şi în toate structurile sociale.

La moartea sa, regina nu a lăsat castelul ţării căreia i se cuvenea, ca bun de patrimoniu de neînstrainat şi l-a trecut în testament în proprietatea fiicei sale Ileana.

După 1948, Castelul Bran a fost naționalizat și a intrat în proprietatea statului român, fiind amenajat şi administrat ca muzeu de istorie și artă feudală. În 1987 a intrat în restaurare, lucrare terminată cu bani din bugetul statului român, în 1993.

La 18 mai 2006, după o perioadă de proceduri juridice foarte controversate, castelul este retrocedat. La data de 1 iunie 2009, intră pe deplin în posesia habsburgilor moștenitori: Dominic, Maria Magdalena și Elisabeta, fiind astfel definitiv înstrăinat.

Principalul vinovat al acestei acţiuni incalificabile împotriva patrimoniul cultural al României este fostul ministru al culturii Adrian Iorgulescu, implicat şi în alte afaceri necurate asemănătoare: retrocedarea Castelului Peleş, cazul aşa-ziselor brăţări dacice de aur etc.

Dar, e vinovată şi clasa politică de după 1989, în întregimea ei, pentru elaborarea legislatiei actuale, inadmisibil de permisivă când e vorba de avuţia naţiei.

La 15 ianuarie şi 26 februarie 2007, istoricul Mihai Pelin scria în „Cronica Română”: „ Acum, Dominic de Habsburg vrea să vândă ceea ce i s-a oferit în conditii perfect ilegale… Ce ar mai trebui ca lui Adrian Iorgulescu să-i intre în cap că se joaca cu focul? Actualul guvern îl apară şi-i cântă în strună, dar n-ar fi exclus ca un alt guvern să-i ceară socoteală pentru escrocheriile puse astăzi în operă. Şi chiar dacă nici aşa ceva nu va surveni, omul oricum va rămâne în istorie ca unministru pe care l-a durut undeva de soarta patrimoniului cultural naţional şi de soarta culturii, în general… În schimb, în Parlament se vorbeşte despre formarea unei comisii de anchetă, care să cerceteze condiţiile evident suspecte în care a fost cedat unui cetăţean străin un bun remarcabil de patrimoniu cultural şi istoric. Ii dorim succes, deşi ne îngrijorează faptul că această comisie va lucra sub girul Comisiei pentru cercetarea abuzurilor şi corupţiei a Camerei Deputaţilor,

prin zelul căreia s-au acoperit destule matrapazlâcuri.”

Ceea ce, din păcate, s-a şi întâmplat cu adevărat.

6. Slăbirea Bisericii Ortodoxe RomâneOrtodoxia este percepută ca religie naţională în Romania, în primul rând datorită faptului că 86,8% din populație este de această confesiune (conf. recensământului din 2002) –. Scoaterea religiei din şcoli. Acceptarea pe teritoriul României a activităţii tuturor cultelor, sectelor, mişcărilor religioase esotericegen Biserica Scientologică -, şi a grupărilor spirituale –gen MISA -“Mişcarea pentru Integrarea Spirituală în Absolut”, iniţiată de GregorianBivolaru şi bazată pe practici sexuale neotantrice)-. Presiuni şi sprijin material din partea unor cercuri oculte din exterior pentru dezvoltarea în România a mişcărilor de emancipare a homosexualilor – având ca efecte directe disoluţia instituţiei familiei şi subminarea moralei creştine. Atacuri sistematice în mass-mediapropagarea de informaţii denigratoareşi în zona creaţiei artisticefilme, piese de teatru, artă plastică – blasfematoare: – Piesa de teatru „Evangheliştii” scrisă de Alina Mungiu Pippidi, în 1992, ridiculizează întreaga istorie a mântuirii. Iisus Hristos este prezentat ca un om fără personalitate, un pretext pentru o mare farsă religioasă, un profet supus manipulării şi apetenţei sexuale. Sfântul Apostol Pavel este în piesă un farsor şi un ucigaş, iar evangheliştii sunt nişte impostori plătiţi să scrie la comandă despre evenimente inexistente. Pe scenă, secvenţele vulgare sunt numeroase şi culminează cu un act de sex oral(!) între Iisus şi femeia păcătoasă, care în Biblie este prezentată ca o pildă luminoasă de pocăinţă, spălând cu lacrimi picioarele Mântuitorului. Juriul Galei UNITER a desemnat „Evangheliştii” drept „cea mai bună piesă românească” a anului 1992, întrucât ar reprezenta un „proiect de resuscitare(!)  a dramaturgiei româneşti”. Piesa a fost pusă in scenă la Ateneul Tătăraşi din Iaşi.Filmul „După dealuri”, scenariul şi regia de Cristian Mungiu, este inspirat de romanele semnate de Tatiana Niculescu Bran despre cazul din 2005 al unei tinere care a murit la o mănăstire izolată din România, după o exorcizare. În fapt, este vorba despre acţiunile unui călugăr şi ale câtorva călugăriţe, ale căror fapte psihopatice, prin generalizarea indusă, sunt proiectate explicit asupra imaginii bisericii ortodoxe. Criticul de film Mircea Valeriu Deacă susține că reperul principal al filmului ar fi icoana bisericească”. Pelicula a avut premiera la 19 mai 2012, la Festivalul Internațional de Film de la Cannes, unde Cristian Mungiu a câștigat premiul pentru cel mai bun scenariu.

http://roncea.ro/2012/11/21/

CONCLUZII: În Pastorala de Crăciun din 2014, Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, IPS Pimen, a spus: „Credinţa noastră nu este un articol de import. Ea este sufletul cu care s-a născut poporul român. Este temelia vieţii noastre sufleteşti, e centrul ei de greutate, este siguranţa noastră în faţa neprevăzutului nostru istoric. Şi nu avem noi dreptul, şi nicio generaţie nu-l are, de a înstrăina sau profana, după gustul timpului, acest străvechi şi sfânt patrimoniu naţional al tuturor veacurilor şi generaţiilor româneşti … Or, eliminarea religiei din şcoli este un atentat  la fiinţa noastră naţională, la credinţa neamului nostru românesc, este o ofensă a maiestăţii divine”.

7. Discreditarea sentimentului naţional. Ridiculizarea noţiunii de patriotism. Aruncarea în derizoriu a valorilor naţionale. Crearea psihozelor facebookistecomponentă a manipulărilor cu ţinte globaliste -. Intoxicarea tradiţiilor naţionale şi a folclorului românesc fenomenul “bălălău”, manelismul -. CONCLUZII:

A. „Un popor fără tradiţii este un popor fără viitor “ – politicianul columbian  Alberto Lleras Camargo.

B. Din filozofia şi din morala manelistă: „Ban pe ban pe ban, pun ban pe ban/Fac afaceri mari în stil american/Că cel mai mult şi cel mai mult/Un lucru în viaţă mi-a plăcut/Să am euro şi parai/Dar fără să ridic un pai.” (Florin Salam); „Fur la tata bani cu sacu/Şi-i dau toţi să fiu al dracu/Şi când îmi vine mie pe chelie/O ţin din beţie în beţie/ Vagabond de meserie… Dacă vrei să-ţi fie bine/Atunci scapă-mă de tine/Dar dacă te joci cu focul/Am să-ţi fac electroşocuri.” (Nicolae Guţă).

Trimite o felicitare de ziua naţională

speciei urbane ce arborează drapelul naţional cu mândrie.”

Această felicitare poate fi accesată şi expediată gratis prin bunăvoinţa site-ului:

http://www.ejungla.ro/felicitari/fullsize/1_Decembrie

8. Diabolizarea poporului. Promovarea pe plan mondial a unor imagini deformate în mod grotesc despre români, cu generalizări defăimătoare şi profund umilitoare. Românii, cei mai fioroşi hoţi, tâlhari şi criminali. Holocaustul din România hipertrofiat. Comunismul cel mai nemilos din lume. “Revoluţia” din ’89, cea mai sângeroasă. Dictatorul cel mai odios – Oare cine şi de ce a hotărât executarea acestuia în ziua sfântă a Crăciunului? -. Nivelul de inteligenţă al românilor printre cele mai scăzuteUn studiu ştiinţific, publicat în 1940, de prof. C. Rădulescu-Motru, demonstra că românii aveau la acea dată o inteligenţă normală şi o rapiditate în gândire peste medie. O altă cercetare, realizată în 2010, de profesorul Richard Lynn (Universitatea din Ulster), îi plasează pe români, în ceea ce priveşte coeficientul de inteligenţă al popoarelor europene, pe locul 27 din 29 de ţări -. Trădătorii/vânzătorii de ţară cei mai eficienţi. Oportuniştii cei mai jalnici.

CONCLUZII :

 1. Dacă este să dăm crezare acestor cercetări privind nivelele de inteligenţă, atunci nu putem decât să constatăm că locul codaş ocupat acum de noi în clasamentul european, mai ales la categoria de alfabetizare ştiinţifică – aproape jumătate dintre români (42%) cred că Soarele se învârte în jurul Pământului, în timp ce 7 procente nu ştiu ce să spună sau nu vor să răspundă –, se datorează unei degradări continue a societăţii româneşti.
 2. Ultimele două opinii sunt pe cale de a fi larg acceptate. În primul rând, de cei care cred că ne merităm soarta. Că multe dintre nenorocirile de mai sus, inclusiv pocirea imaginii, ni le facem cu mâna noastră. E drept, uneori, acţionăm şi ca o consecinţă directă a unui semnificativ impuls. “Prietenii” ştiu din partea cui – vine provocarea -, de ce – este declanşată – şi cum – se manifestă –.

EPILOG.

Tendinţele aproape suicidare ale evoluţiei României, în acest prim sfert de secol 21, vin ca o mănuşă pe mâna tot mai viguroasă a NOII ORDINI MONDIALE – NOVUS ORDO SECLORUM -. Vestea bună (good news) – dacă ne încălzeşte cu ceva, eventual că moare şi capra vecinului – este că nu suntem singurii în această situaţie. Vestea proastă (bad news) este că noi suntem în vârful lănciilor şi nu este nici o noutate (no news) că ţintele ce urmează a fi străpunse – „glasul sângelui”, apartenenţa la o rasă, la un popor, la o cultură, la o religie – au o duritate redutabilă, care le-a permis să reziste de la începuturile omenirii până în prezent. Originea etno-culturală este considerată, mai ales în cercurile naţionaliste, ca fiind „ultima linie de rezistenţă împotriva haosului”.

Articolul complet se poate accesa la urmatoarea adresa:

https://archive.org/stream/VasileMaiereanPreliminariiLaDisparitiaUneiNatiuni#page/n1/mode/2up

Autor: Vasile MAIEREAN.

Sursa: Ion Coja (initial in revista Lumea nr. 3/2015)

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

9 comentarii

 1. De adaugat si importul masiv de imigranti africani si asiatici…

  • Ungaria construieste un gard dublu de peste 170 Km la granita cu Serbia pentru a stavili potopul imigrantilor arabi si africani care aduc cu ei traditii, culturi si religii straine Europei. Noi vom construi cea mai mare Moscheie din Europa …… pentru musulmanii din Bucuresti ?
   Titlul Imnului National ar trebui schmbat:

   Desteapta-te ramane, ca tare tampit mai esti !

 2. Romania este condusa de un group de incompetenti si de tradatori de neam si tara.
  Ei au introdus cu premeditare: incompetenta , deprofesionalizarea si dezbinarea in poporul roman cu scopul unic de a acoperi uriasa frauda si coruptie din partea lor.
  Au aderat Romania la EU in “genunchi” fara sa negocieze nimic in favoarea Romaniei. Acum poporul Roman a devenit “ sclav si tigan” in EU cit si in tara.
  Asocierea Poporului Roman cu tiganii se face premeditat pt a distruge valorile noastre nationale si istoria adevarata a poporului roman.
  Tarile vestice EU isi acopera problemele lor economice si politice blamindui pe romani. Este o tactica bine cunoscuta de a divaga atentia societatii lor prin a blama pe noi esecurile lor.
  Distruging valorile nationale si intelectuale; istoria si identiatea nationala se urmarste desintegrarea Romaniei si impartirea RO in functie de interesele economice si politice alle Cancelarilor care governeaza EU.
  Romania are immense resurse naturale si o pozite geografica strategica, care a fost poftita si este poftita de toate “ marile hiene” care vor sa-si adjudece parte lor.
  S-a distrus economia romanesca ca sa devenim piata de desfacere a produselor lor si sa devenim dependenti de ei. Este inadmisibil ca Romania odata grinarul Europei importa acum 80% din productia alimentara – este o catastrofa economica si de Securitate nationala.
  Poporul Roman este dezbinat acum si nimeni nu se mai gindeste la binele comun
  ” the greatest good”.
  SIngura solutie pt ca Romania sa se renasca si sa fie puternica si respectata este ca Poporul Roman sa se unesca in cuget si simtiri si sa isi uneasca eforturile pt reconstructia tarii.
  Trebuie sa ne intoarece la valorile traditionale romanesti, trebuie sa introducem in Romania bunul simt si conceptul “ the greatest good” . Trebuie sa ne alegem leaders care sint patrioti si competenti si nu patrihoti!!! Trebuie sa scapam de scursurile, lichelele si degeneratii care ne conduc.
  Trebuie sa ne unim sa recontruim tara si societatea; daca nu realizam aceste diziderate Romania va fi desintegrata iar Martirii Istorie noastre au cazut degeaba pe cimpurite de lupta
  Sa ne trezim Romani ca am dormit destul!

  • Sunt total de accord cu tine,de la unire in cuget si simtiri,intoarcerea la valorile Romanesti,reafirmarea bunului simt si a principiilor,la auto-scaparea de aceste dejectii bolsevice care distrug tara formand OLIGARHIA BOLSEVICA dar toate acestea nu se pot face fara indreptarea CELEI MAI MARI GRESELI si anume perpetuarea "sistemului" bolsevic "res publica" ILEGALA ( tinyurl.com/regatul-etern ) prin ReAFIRMAREA Regatului Romaniei.

   De la supravegherea,temperarea sau revizuirea opiniei clasei politica,la promovarea culturii,ingrijirea tarii,crearea si intarirea parghilor pt ajutarea oamenilor sa se dezvolte personal si profesional,promovarea principiilor etc toate acestea sunt dorite si posibile DOAR prin ReAFIRMAREA Regatului.

   Lucruri esentiale si evidente cum ar fi ca zacamintele minere si orice bogatii ale subsolului SUNT PROPRIETATEA STATULUI,sunt trecute in constitutia din 1923 (art. 19) http://www.cdep.ro/pls/legis/legis_pck.htp_act_te… iar prin ReAFIRMAREA Regatului se va ReAFIRMA si acesta constitutiune (care este SINGURA LEGALA) cu toate beneficiile care survin.

   Traiasca M.S. Regele Mihai I
   Traiasca Regatul Romaniei

 3. TERMINA cu MULTELE aberatii.
  Castelul Bran a fost donat Majestatii Sale Regina Maria pentru INDEPENDIZAREA TARII.Printesa Ileana ,pe care tu o blamezi atat,a fost un EXCELENT ambasador al tarii,ca si TOATA Casa Regala a Romaniei si a construit SINGURA Manastire Ortodoxa din SUA si de fapt intreaga America de Nord unde a si trait pana a murit in 1991,apucand doar odata sa mai viziteze Romania in Iarna lui 1990.Actualii proprietari NU sunt habsburgi,este fiul Altetei Sale Regale.

  Castelul Peles a fost CONSTRUIT de Majestatea Sa Regele Carol I cu BANII DIN MOSTENIREA SA,bani din care s-a si format PRIMUL FOND DE STAT.
  La fel ca si Castelul Peles,TOATA TARA a fost construita de Majestatiile Lor Regii Romanei,astfel ca e mai multe decat EVIDENT SI NORMAL sa fie restituite.In plus,ambele au fost discutate din partea Familiei Regale si Mostenitorii Printesei Ileana au discutat cu consilul Local Brasov pt a continua ca amandoua Castelele sa functioneze ca muzee.De fapt asa e in TOATE REGATELE.Palatele si Castelele se pot vizita.Cele mari se pot vizita in partea unde nu este locuita de Suveran chiar si cand acesta este in cladire iar cand nu este in tara,se pot vizita in intregime.
  Asa ca termina cu aberatii de genul.

  Romania A FOST,ESTE SI VA FI REGAT din toti cei 2400 ani de istorie ca stat in viitor.
  Traiasca M.S. Regele si Patria.

  • cine domnule, regele muHAI?, cel ce mi-a vandut tara? nu multumesc, pe copii mei am sa ii invat eu istoria adevarata si cine e responsabil pentru greutatile din tara asta
   o zi buna

  • sugi pula tu si monarhia ta de asupritori si paraziti pe spatele populatiilor
   sa ne belesti pula cu gurita ta cea mancatoare de cacat
   sa va luam neamul in pula si sa ne pisam pe sangele vostru de boieri

  • Castelul Peles a fost CONSTRUIT de Majestatea Sa Regele Carol I cu BANII DIN MOSTENIREA SA,bani din care s-a si format PRIMUL FOND DE STAT.

   NOPE

   carol a venit in Romania varat cu un sut in bine plasat in nadragi de catre oligarho parvenitii liberalobolsevicii tradatori de neam si tara bratieni blestemat fie-le numele sangele neamul si sufletul in veci , in vederea propulasarii pe usa din dos a aventurierului cartofor ivesmantat in haine firetate de slugoi borat si cum s-a vazut dihania netrebnica si calica la biata ulcica de chiosea a si bagat laba paroasa si imputita de toata scarnaviiile fetide pana la cot si s-a apucat vartos, la comanda jidovomasoneriei pagane si dracesti pe care o slujea dimpreuna cu bletematii bratieni , sa topeasca placutele de aur dacic, monedele , vasele sfinte confiscate de spurcatul Cuza de la Sfintele Manastiri Romanesti, si cate si mai cate vestigii ale culturii si civilizatiei noastere ca sa-si traga el castel cu fildes, mahon, lemn de piper trandafir si catifea turceasca in timp ce trupele de naimiti jandarmi in frunte cu jegul tradator sluga a jidanilor condus de amantele lui iudaice , nemernicul de antonescu (ala care a impiedicat in 1941razbunarea romanilor in Basarabaia si Bucovina impotriva jidanilor care msacrasera trupele romanesti in retragere din 1940) masacrau TARANII ROMANI in 1907, tarani care de vreo 20 -30 de ani mancau numai mamaliga si mujdei robiti de vechilii jidani
   DECI SICTIR DE AICI CU SCARBA TA VENETICA!

 4. Bai nene,ma surprinde ca dupa MOARTEA marelui VADIM TUDOR ,au rasarit peste noapte ZECU DE MII de alde VADIM!!!….este foarte bine si acum in acest poate ultim ceas ,acest lucru ,dar ma intreb DE CE NU NE_AM RIDICAT TOTI SA-L SUSTINEM PE VADIM CAND ERA IN VIATA?!!!!……..altfel era starea natiunii astazi!!!….a avut langa el in ultimul timp ,din ce in ce mai putini sustinatori,tradatorii facandu-se miliardari peste noapte!!….este bine si acum ca IDEILE lui VADIM NU se uita ,de catre romani !….poate s-o naste un alt roman adevarat ,care sa NE uneasca in jurul sau !…Doamne'ajuta!…..un pensionar care de 26 ani votez cu PRM-ul!!…..de data asta!……

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *