Partidă de AMOR în trei, CU JUDECATOAREA, chiar în sala de tribunal

O judecătoare a fost umilită după ce detalii rușinoase ale partidelor de amor în trei avute în sala de tribunal au fost făcute publice.

Acuzații în lanț împotriva unei judecătoare care a făcut amor de mai multe ori cu iubitul ei și o angajată, chiar în sala de tribunal. Femeia neagă tot.

Viața amoroasă picantă a unei judecătoare din Kentucky, SUA, este în centrul unui scandal uriaș. Dawn Gentry este acuzată, printre altele, că a făcut amor în sala de judecată cu doi angajați ai instituției, unul dintre ei fiind iubitul angajat ilegal de Gentry.

Ancheta împotriva ei a început în luna noiembrie, iar în urmă cu câteva zile, femeia a fost suspendată, cu plată, până se va ajunge la o decizie cu privire la soarta acesteia.

Partidele de amor în trei într-o instituție publică nu sunt singure în lista acuzațiilor. Gentry și-ar fi angajat iubitul, un fost preot, și ar fi făcut viața celorlalți subalterni un iad: îi obliga să rămână peste program, fără să fie plătiți pentru ore suplimentare, și să rezolve și sarcinile de lucru ale iubitului ei, pentru ca cei doi să poată petrece cât mai mult timp împreună, fără să fie deranjați.

Apărătorul judecătoarei a declarat că Gentry neagă toate acuzațiile ce i se aduc.

O decizie urmează să fie luată în următoarele zile despre viitorul femeii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.