Parodie: “Imparte o COLA cu un TIGAN” (VIDEO)

O parodie românească după cea mai recentă campanie de publicitate a celei mai faimoase băuturi răcoritoare din lume a stârnit pe de parte o serie de controverse şi acuzaţii de “rasism” dar şi foarte multe aprecieri pozitive. “Împarte o cola cu un ţigan”, este o parodie filmată în Timișoara, în zona Pieţei 700.

Filmuleţul a fost încărcat pe Youtube pe 15 iulie și a strâns peste 160.000 de vizualizări. În clip apare un tânăr cu o sticlă de Coca-Cola în mână, pe care scrie ”un țigan”. În fața acestuia se află un copil cu tenul închis la culoare şi forme rubensiene. La un moment dat tânărul observă că nu mai are sticla în mână. În următorul cadru apare ţigănuşul, care bea deja zâmbitor din suc, o aluzie la abilităţile de “prestidigitatori” a unor reprezentanţi ai acestei etnii.

Citiți și:  ÎNREGISTRĂRI AUDIO | Singurul primar cu Maybach din Giurgiu a amenințat angajații Primăriei că îi împușcă în cap

Deși în descrierea clipului se precizează clar că totul este o parodie și că nu există nicio intenție de a discrimina, mai mulți utilizatori nu au fost de acord cu imaginile. Alţi comentatori i-au felicitat însă pe autorii clipului pentru simţul umorului.

După ce presa a relatat despre acest videoclip controversat, filmuleţul nu mai este accesibil tuturor utilizatorilor de YouTube. Sursa: FrontPress.ro

VN:F [1.9.22_1171]

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile