„PARASESC UN SISTEM CORUPT DE PILE!”, sunt vorbele dure ale unei foste politiste adresate celor care o conduc

Grup de politisti

Politia Romana a primit un mesaj dur de la o fosta angajata. Cea care altadata facea totul cu bucurie si responsabilitate, acum este scarbita de sistem si mai ales de cei care i-au fost sefi. A decis sa plece si sa lucreze in Anglia, acolo unde munca este apreciata la adevarata ei valoare.

„Părăsesc un sistem corupt de pile, cunoştinţe şi relaţii“, a spus Ioana Porfireanu. La 31 de ani, tanara cu sperante mari a decis sa demisioneze din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani. Si-a dat demisia pe data de 2 decembrie 2015. Tânăra a calculat bine, ajungand sa realizeze ca decat sa lucreze aici, mai bine pleaca printre straini, dar la bratul sotului ei.

Mai tarziu, Ioana a decis sa posteze un mesaj pe facebook:

„02.12.2015-ziua în care părăsesc un sistem corupt (M.A.I-Poliţia Română), în care guvernează P.C.R.-ul (nu partidul comunist român, ci Pile. Cunoştinţe. Relaţii), precum şi nepotismele. Un sistem în care avansările în funcţie şi mutările se fac pe principiul P.C.R. Mi-au trebuit nici mai mult nici mai puţin de 11 ani şi 2 luni să realizez că acest sistem nu se va schimba niciodată”.

Mai mult decat atat, ea a spus: „Am plecat pentru că nu mă mai regăseam, pentru că eram frustrată de tot ce se întâmplă în jurul meu. Eu am lucrat doar în mediul rural, la post de poliţie. Orice raport de mutare nu mi-a fost luat în considerare, iar alte doamne/domnişoare şi chiar domni după 6 luni au fost mutate/mutaţi, nu doar în urban ci direct la birouri”.

Tanara a mai subliniat faptul ca a fost extrem de afectata de refuzul acordarii unui concediu fara plata de care avea mare nevoie: „Concediul fără plată l-am solicitat pentru întregirea familiei, nu pentru că aveam vreo afacere în Anglia”, a scris aceasta.

Multi au tinut sa o incurajeze si mai ales un fost şef al Poliţiei Rutiere din Botoşani, Dumitru Zmău. Totusi, Poliţia Română inca nu are o reacţie oficială la acuzele aduse de Ioana Porfireanu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *