Cum a devenit Sf. Parascheva agent electoral al PSD

psd2

Incredibil… ba nuu, prea credibil, fiindcă chiar ne aşteptam la mişcarea asta pioasă, în ţara în care nimeni nu mai are ruşine, biata Sfânta Cuvioasa Paraschiva, sfioasă şi cuminte, nemişcată, aşa cum odihneşte dânsa în raclă, devine, sărăcuţa de ea, agent electoral propagandistic al PSD.

Primăria Bucureşti, cu cap de coloană, primăriţa Firea, cum scrie stimabila pe Facebook, ar fi trimis câteva mii de enoriaşi – vreo 6 mii, la moaştele sfintei Paraschiva, că tot începe în curând campania, ca oamenii ăştia să se roage eficient întru succesu` electoral PSD-ist. Că nicio minune nu se mai întâmplă azi fără ca un politician-doi-zece, acolo, să binecuvânteze preacinstitele adunări ale enoriaşilor şi să călăuzească întru îndumnezeire preacuvioasele soboruri.

Firea a glăsuit la microfon blavoslovenii în faţa armiei de moaşte vii. Ca o bună credincioasă ce este, s-o vază lumea, s-a înscris în coloana cu procesiunea de pupare a osemintelor, şi-a ascuţit coatele în faţă, la pupat icoane şi la frecat portofelul de racla aducătoare de lovele, ca orice enoriaş model care se respectă. Gestul, însă, a stârnit nemulţumirea pupătorilor profesionişti, cei care nu ratează niciun os oriunde în România, doar că ei nu se bagă în faţă, ca fruntaşa lui Dragnea. Iată că, după morţii lui Dragnea, urmează morţii vii lipsiţi de spirit, oile, pupătorii de relicve miraculoase, făcătoare de succese în campaniile electorale, cum făceau cândva găleata şi kilu` de ulei, punga de mălai şi de făină.

Citiți și:  „Firea a fost prinsă cu prostata lu' Tăriceanu în gură in sediu la Radio Contact”| Dezvăluire scârboasă făcută de fosta consilieră a Lilianei Mincă

Pelerinii Gabrielei Firea la Iaşi au primit la plecarea din Bucuresti câte un buletin de vot în alb şi fiecare participant a avut obligaţia de a atinge buletinul respectiv de racla cu relicve, după care, acestea au fost fi puse într-o urnă şi trimise la Bucureşti, pentru a fi tipărite şi pregătite pentru votul cel mare. Aceştia au primit şi câte o iconiţă cu chipul Muceniţei Firea, dacă, mai nou, mântuirea, sănătatea şi sporul, sau sporii, mă rog, tot vin de la Sfinţii Politicieni cei milostivi, nu de la Cel de Sus.

VEZI SI: VIDEO SOCANT! POSEDATA DE SATANA LA MOASTELE SFINTEI PARASCHEVA!

Citiți și:  Așa o fi? Toate indiciile spre asta duc, e metoda clasică a liderilor PSD

Alături de Muceniţa Firea, şi soţul său, zis şi Pandele, a ţinut neapărat să le susţină enoriaşilor o predică, chiar în faţa bisericii unde de se află moaştele, suit cu picioarele pe o masă liturgică.

„Sfânta Parascheva, sărbătorita azi, ne-a reunit şi anul acesta la Iaşi, pentru a închina o rugăciune, în cel mai longeviv şi impresionat pelerinaj anual: au plecat din oraşul Voluntari către Cuvioasa 150 de autocare cu pelerini (al 13-lea an), din Bucureşti şi Ilfov, dornici să se roage la racla Sfintei Parascheva. Sănătate şi spor tuturor!”, a scris Firea pe Facebook. (sursa)

VEZI SI: CUTREMURATOR: PSD-istul Constantin Toma arunca in strada SUTE de oameni! Multe familii vor ramane fara sursa de venit!

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile