PARANORMAL! Un avion DISPARUT in Triunghiul Bermudelor in anul 1945 a aterizat in Florida in aceasta dimineata | Pilotii nu-si amintesc nimic!

Unul dintre cele cinci avioane Grumman TBM Avenger care au dispărut peste Triunghiul Bermudelor la 5 decembrie 1945, a reapărut în mod misterios în această dimineață la baza Forțelor Aeriene Patrick din Brevard, Florida.

În jurul orei 7:15 dimineața, o aeronavă cu elice cu un singur motor a ajuns în vecinătatea zonei de zbor restricționate a Forțelor Aeriene ale Statelor Unite și a folosit o frecvență radio militară abandonată pentru a cere permisiunea de a ateriza pe instalație.

Pilotul a ignorat mai multe avertismente din partea operatorilor turnului, insistând că aeronava sa învechită era un vehicul militar aparținând Forțelor Aeriene din SUA.

Aeronava a fost în sfârșit escortată pe aerodrom de către doua avioane F-16 și a aterizat pe pista sub control atent.

Personalul de securitate al bazei a fost extrem de surprins să vadă doi bătrâni dezorientați care purtau uniforme WW2 ieșind din cabină, vizibil confuzi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Forțelor Aeriene din SUA, colonelul James Miller, cei doi bărbați au afirmat că au dispărut în 1945 și nu au amintiri despre ceea ce li s-a întâmplat în ultimii 75 de ani.

„Ne-au întrebat dacă s-a terminat războiul cu Japonia și cine a câștigat. Acești bătrâni păreau vizibil derutați.

Colonelul Miller spune că amprentele și dinții bărbaților par să se potrivească cu registrele militare ale bărbaților despre care pretind că sunt, lt. James Monroe și căpitanul David Smith Jr., dar par a fi mult mai tineri decât ar trebui.

„Arată în jur de 65 de ani când ar trebui să aibă peste 110 ani. Este ca și cum s-ar fi pierdut într-un tip de zonă de urzeală în care timpul este încetinit. ”

Ambii bărbați vor fi supuși unei examinări medicale amănunțite și interogatori pentru a încerca să stabilească veridicitatea poveștii lor și ce s-ar fi putut întâmpla cu ei.

Aeronava a fost autentificată ca unul dintre cele cinci avioane care fac parte din zborul 19 care a dispărut peste triunghiul Bermudelor în decembrie 1945.

Zborul 19 participa la exerciții de navigație de rutină și de antrenament de luptă în aeronave de tip TBM, atunci când au pierdut contactul radio și au dispărut.

Niciunul dintre avioane nu a fost găsit vreodată și o altă ambarcațiune chiar a dispărut în timp ce le căuta.

Din păcate, cei doi bărbați par să nu aibă amintiri despre ceea ce li s-a întâmplat în timpul încercărilor lor, astfel încât misterul rămâne total în ceea ce privește soarta celorlalte aeronave. – Stire aparuta in presa din SUA.

Nota redactiei: Pentru cei cu dubii – Acest articol l-am gasit pe un site din SUA si l-am tradus. Nu este real. Probabil doar un idiot poate crede ce scrie mai sus. Este „o stire” in gluma pentru a atrage trafic. (mai trebuie sa ne sustinem si noi costurile la servere. multumim pentru intelegere. speram ca a fost amuzant)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

3 comentarii

  1. Smaranda Cosmin

    Avionul asta e din 2012 proprietatea Texas Flying Legends Museum din Houston, TA.
    Pă olteneasca dă Texas articolul asta e bullshit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.