Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
POLITICA

Paranghelie la Parlament de ziua lui Orban. Reactia lui Cîțu

orbanpetrecere

A fost petrecere, marți, în Parlament, de ziua lui Ludovic Orban!

Marți a fost ziua președintelui Camerei Deputaților, Ludovic Orban, care a împlinit vârsta de 58 de ani. Mai multe persoane au participat la aniversare, fără să poarte mască, potrivit unor imagini făcute publice de Antena 3.

„Știrea acestei ore este legată de Ludovic Orban”, a zis Mihai Gâdea. „Toată lumea își aduce aminte ce a făcut anul trecut de ziua sa. A plătit amendă, a venit în fața țării, s-a spășit, a spus că îi pare rău. În biroul său de premier, cu un pahar de bere, de șampanie, fără mască… Nimeni nu avea voie să petreacă în România. Ludovic Orban și tot Guvernul său aveau voie însă să facă acest lucru (n.r. cu referire la momentul de anul trecut). Scandalul a fost mare!

În această seară, repetă figura!
Mascații, de exemplu, au venit la petrecerile unor copii, amenzi foarte mari pentru faptul că acolo erau mai multe persoane decât ar fi trebuit legal.

În această seară, Ludovic Orban, la Palatul Parlamentului, dă o nouă petrecere de ziua sa. Mâncare de la cel mai scump restaurant din București, sticle de șampanie pe masă, nimeni nu poartă mască, în condițiile în care restricțiile s-ar ridica de la 1 iunie. Nu este 1 iunie, iar zilele trecute, repet, mascații au spart petreceri private pentru faptul că erau mai mulți!”, a spus Mihai Gâdea, marți seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei”.

Cîțu, primul mesaj
Întrebat despre această situație, premierul Florin Cîțu a spus că nu a văzut imaginile cu persoanele fără mască, de la petrecerea lui Ludovic Orban.

„Nu am văzut. Vă dați seama că nu pot să comentez, dumneavoastră nu știu ce imagini aveți”, a spus premierul.

Întrebat, în continuare, dacă a fost invitat la ziua lui Orban, Florin Cîțu a spus că el a fost la ședința coaliției.

Este a doua oară când la petrecerea lui Ludovic Orban participă persoane fără mască, prima dată fiind anul trecut. Atunci era premier.

Sursa: dcnews.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.