PARADOXUL (sau firescul?) CURVEI: Numerele Covid s-au prabusit dar Marcel Ciolacu iese pe scena si recita ca certificatul verde e „o prioritate și o necesitate”

O vorba veche: “Politica e o curva”

A reamintit-o Ronald Reagan: „Se presupune că politica este cea de-a doua profesie a lumii, ca vechime. În timp am ajuns să-mi dau seama că se aseamănă foarte mult cu cea mai veche profesie a lumii”

Dar si Tudor Gheorghe si multi altii.

Lucian Avramescu era insa de alta parere in 2013: Eu nu cred că politică e curvă. Formula, veche de când lumea, e nedreaptă. Curve sunt politicienii.

Oricum, politica sau politician, cineva din zona aia tot curva este. De aceea titlul nu a inceput cu “PARADOXUL POLITICII (SAU POLITICIANULUI)”, ci cu PARADOXUL CURVEI.

De ce e curva, ne-am lamurit. De ce e insa paradox? Deoarece numerele Covid se prabusesc, deci logic era ca certificatul verde sa fie aruncat la cos. In loc de asta, din contra, tocmai acum este considerat „o prioritate și o necesitate”. Iata ce putem citi la După ce PSD a respins în Senat certificatul verde, Marcel Ciolacu spune că acesta e „o prioritate și o necesitate” de pe DIGI 24 HD:

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, sâmbătă, că certificatul verde este o prioritate și o necesitate pentru români.

El a afirmat că se va ajunge la o concluzie așteptată și previzibilă pentru români.

„Cred că certificatul verde, în contextul european, e o prioritate și pentru români.

L-am urmărit aseară pe Alexandru Rafila, am vorbit și cu el apoi, am vorbit și cu Alfred Simionis, am văzut și amendamentele depuse de doctorul Streinu-Cercel.

Cred că vom ajunge la o concluzie așteptată și previzibilă pentru români.

Cred că certificatul verde este o necesitate”, a susținut liderul social-democrat.

Alexandru Rafila a declarat vineri, la Digi24, că în ceea ce privește obținerea certificatului verde în România ar trebui elimitată orice fel de discriminare. În opinia sa, cei care se vaccinează cu vaccinuri ARN mesager ar trebui să poată obține documentul la zece zile după prima doză, la fel ca în cazul imunizării cu vaccinul în doza unică.

Acesta a mai precizat că românii au în continuare dileme în privinţa certificatului verde COVID, pentru că nu li s-a explicat ce este acest document și că se poate obține inclusiv cu testare.

Premierul interimar Florin Cîțu a declarat, vineri, că introducerea obligativității certificatului verde pentru angajați este cea mai non-invazivă măsură, în contextul valului patru al pandemiei, pentru a nu se închide din nou economia, motiv pentru care, cât de curând, vor fi introduse în Parlament amendamente în acest sens.

Senatorii au respins în 27 octombrie proiectul de lege care prevede obligativitatea prezentării certificatului verde la locul de muncă. Proiectul a fost respins de Senat cu 67 de voturi „pentru” și 60 de voturi „împotrivă”. Pentru adoptare, fiind vorba de o lege organică, erau necesare 69 de voturi. PSD și AUR au votat împotriva proiectului de lege, care acum va ajunge la Camera Deputaților.

Comentariu saccsiv:

Sau poate era mai bine sa incep titlul cu “FIRESCUL CURVEI”. Caci, intr-adevar, este un paradox sa vrei cu inversunare certificat verde cand numerele o iau la vale, dar, pe de alta parte, este in firescul curvei sau fie sucita.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Un cometariu

 1. CURVELE DEVIN CRIMINALI CAND ITI BAGA CUTITUL IN SPATE !!!

  DECI VORBIM AICI DE CRIMINALI NU DE CURVE !!!

  PREACURVIA ESTE UNA, CRIMA ESTE ALTA : DESI PRECUM VEDETI PREACURVIA DUCE INCONTURNABIL LA

  CRIMA CACI PRIVITI-I CUM MASACREAZA CURVELE ACEST POPOR NEVINOVAT!

  PRIVITI HECATOMBA EXECUTATA DE CURVE !!!

  DOAR FIINDCA ROMANII SUNT TINUTI FARA PISTOALE !

  OARE CAT TIMP MAI RAMAN ROMANII DEZARMATI IN FATA CURVELOR ???

  ACEASTA ESTE INTREBAREA ..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *