POLITICASOCIETATE

Parada HOMOSEXUALĂ de Sfânta Parascheva a fost sponsorizată de USR

Parada cu 100 de persoane LGBT+ în cadrul sărbătoririi Sfintei Parascheva a fost sprijinită financiar de către primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, membru al partidului USR, care a alocat suma de 130.000 de lei. Această finanțare a fost anunțată pentru a susține participarea a aproximativ 20.000 de persoane LGBTQ+ la eveniment.

185037.png 888x499 1

Jurnalistul Dan Bucura a făcut cunoscut, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, că Primăria Sectorului 2, condusă de primarul USR-ist Radu Mihaiu, a acordat o finanțare în valoare de 130.000 de lei din bani publici pentru Asociația MozaiQ, cu scopul de a organiza un miting în sprijinul comunității LGBTQ+ în timpul celebrării Sfintei Parascheva.

În argumentarea acestei finanțări, s-a menționat că există în jur de 20.000 de locuitori din Sectorul 2 care se identifică cu mișcarea LGBTQ+.

Cu toate acestea, protestul LGBTQ+ nu s-a desfășurat în Sectorul 2, așa cum s-a semnalat. Conform informațiilor furnizate și de colaboratorul nostru, Mihai Tîrnoveanu, manifestanții LGBTQ+ s-au adunat, de fapt, în apropierea Teatrului Național și nu într-un număr mare, ci cam 100 de participanți, așa cum se poate vedea în înregistrările video.

Proiectul a fost susținut și de alți membri USR, printre care fosta viceprimară Alexandra Chirilă, consilierul primarului Cristian Didiță și fostul city manager Sebastian Florescu.

Dan Bucura a concluzionat postarea sa cu aceste cuvinte:

“Genul de știre pe care nu o mai pot comenta! Trageți voi propriile concluzii: Primăria Sector 2, sub conducerea USR-istului Radu Mihaiu, a alocat o finanțare de 130.000 de lei către Asociația Mozaiq LGBTQ. Acești bani urmau să fie folosiți pentru organizarea unui eveniment semnificativ al comunității respective, la care s-au așteptat să participe și cei care locuiesc în Sectorul 2. Motivarea pentru finanțarea acestui proiect este una interesantă. Conform acesteia, se susține că în Sectorul 2 există un număr de peste 20.000 de locuitori care ar putea beneficia de acest proiect.”

Alătură-te celorlalți 44 de abonați.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.