Par blestemați de Elena Udrea! ‘Prietenii’ care au denunțat-o la DNA au probleme mari. Iată ce au pățit

În timp ce Elena Udrea se află închisă în Costa Rica, şi foştii ei prieteni ”din dosare”, Tudor Breazu şi Ana-Maria Topoliceanu trec prin momente grele

Elena, Cici (Tudor) şi Ana-Maria formau pe vremuri o tripletă de vis. Udrea a ajuns ministru, Topoliceanu – şefă a Companiei Naţionale de Investiţii, iar Breazu era băiatul bun la toate.

Prietenia acestora s-a rupt atunci când au început anchetele DNA, iar Udrea a fost ”turnată” de foştii ei prieteni, care au ieşit cu pedepse mult mai blânde , Ana-Maria a luat trei ani cu suspendare, iar Cici – trei ani cu executare.

Acum, Elena Udrea poate răsufla linistită. Prietenii ei au probleme serioase cu o bancă din Capitală.

Citiți și:  Sa ne intoarcem la practicile sanatoase: catuse, arestari televizate

Mai exact, cei doi trebuie să returneze un credit de 60.000 franci elveţieni, făcut în urmă cu 11 ani. Din aceşti bani a fost achiziţionat un apartament în care Topoliceanu deţinea 90% iar Breazu – 10%. Imobilul a fost returnat prin legea dării în plată, însă banca a contestat decizia.

Anul trecut, banca a câştigat procesul cu cei doi şi a decis ”repunerea părţilor în situaţia anterioară dării în plată”, ceea ce însemna că prietenii Elenei Udrea primeau înapoi apartamentul şi rămâneau cu creditul. Breazu a făcut apel, însă acesta a fost respins definitv în urmă cu o lună şi jumătate.

În plus, Ana Maria Topoliceanu trebuie să facă faţă şi ”răzbunării” Elenei Udrea, care a făcut o plângere împotriva soluţiei de netrimitere în judecată dictată de procurori împotriva plângerii penale pe care fostul ministru i-a făcut-o acesteia, dar şi lui Dinu Pescariu, un alt denunţător al ei. – Sursa: Bugetul.ro

Citiți și:  Sa ne intoarcem la practicile sanatoase: catuse, arestari televizate

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile