Păpușarii ne spun că mai sunt 7 ani până la distrugerea Pământului

De mai bine de 20 de ani, Metronome, care include un ceas electronic de 15 metri, cu o lățime de 15 metri, orientat spre Union Square din Manhattan, New York, a fost unul dintre cele mai proeminente obiective de artă publică ale orașului.

Afișajul său digital a spus odată ora în modul său unic, numărând ore, minute și secunde (și fracțiile acestora) până la miezul nopții. Dar, de ani de zile, observatorii care nu au înțeles cum funcționează, au sugerat că măsoară hectare de pădure tropicală distrusă în fiecare an, urmărind populația lumii sau chiar că are ceva de-a face cu numărul PI.

Sâmbătă, Metronome a adoptat o nouă misiune sensibilă din punct de vedere ecologic. Acum, în loc să măsoare ciclurile de 24 de ore, măsoară ceea ce prezintă doi artiști, Gan Golan și Andrew Boyd, ca o fereastră critică pentru acțiune pentru a preveni efectele încălzirii globale să devină ireversibile.

Sâmbătă [19 Sep], la 3:20 p.m., a început să apară pe ecran mesaje precum „Pământul are termen”. Apoi au apărut numerele 7: 103: 15: 40: 07 reprezentând anii, zilele, orele, minutele și secundele până la acest termen.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.