“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INTERNATIONALSTIRI

PANICA – TORNADA URIASA filmată la câţiva kilometri de graniţa cu România! Supercelula a lovit oraşul bulgăresc Plevna (Video dramatic)

tornada

Imagini spectaculoase surprinse cu o futurnă puternică, denumită supercelulă, ce a avut loc ieri, în Bulgaria, la câţiva kilometri de graniţa cu România.

Clipul a fost postat pe Facebook de Severe Weather Europe.

“În mijlocul furtunii severe supercelulare care a lovit Plevna, Bulgaria”, este mesajul care însoţeşte imaginile.

Supercelulele sunt destul de rar intalnite, fiind mai periculoase decat alte tipuri de furtuni. De regula, supercelulele sunt fenomene izolate, ce pot dura ora intregi. Supercelulele se pot divide si aduc cu ele mari cantitati de ploaie si vant. Adesea, supercelulele sunt responsabile pentru tornade, insa acest fenomen nu apare mereu.

O supercelulă se poate dezvolta pornind de la furtuni si poate ajunge in scurt timp la marimea unui sistem multicelular. Intr-o supercelulă apare si fenomenul de grindina.

“Sistemul noros, cu diametrul cuprins intre cativa kilometri pana la zeci de kilometri, prin rotatia curentului ascendent poarta numele de mezociclon, iar impreuna cu celula de furtuna asociata, este o supercelulă”, se arata pe site-ul meteoalert.ro.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.