“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALNOUTATISTIRI

PANICA pe plaja din Mamaia! Un poliţist de la trupele speciale a fost TĂIAT cu sabia, iar un barman a fost bătut de opt TIGANI furiosi – VIDEO

panica

Acțiunea se petrece în stațiunea Mamaia, mai mulți indivizi de etnie tiganeasca au agresat agenții de pază ai unei terase și au tăiat cu sabia un polițist.

Un barman a fost bătut, iar un poliţist de la Trupele Speciale, aflat în timpul liber, a fost tăiat, în urma unui scandal de proporţii provocat de opt tigani din Ialomiţa.

Totul s-a întâmplat ieri după-amiază, în momentul în care cei opt tineri cu chef de scandal au început să distrugă şezlongurile de pe plajă. Un barman care a intervenit pentru a-i potoli a fost bătut de scandalagii.

La rândul său, un poliţist de la Trupele Speciale, aflat în timpul liber, a intervenit pentru aplanarea conflictului, le-a spus tinerilor că este poliţist, iar aceştia l-au tăiat.

Drept urmare, poliţistul a sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului au intervenit mai multe echipaje de intervenţie ale Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanţa.

Opt suspecţi au fost imobilizaţi şi conduşi la audieri. Acţiunea în forţă a jandarmilor a fost aplaudată de oamenii aflaţi pe plajă.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.