PANICA pe plaja din Mamaia! Un poliţist de la trupele speciale a fost TĂIAT cu sabia, iar un barman a fost bătut de opt TIGANI furiosi – VIDEO

Acțiunea se petrece în stațiunea Mamaia, mai mulți indivizi de etnie tiganeasca au agresat agenții de pază ai unei terase și au tăiat cu sabia un polițist.

Un barman a fost bătut, iar un poliţist de la Trupele Speciale, aflat în timpul liber, a fost tăiat, în urma unui scandal de proporţii provocat de opt tigani din Ialomiţa.

Totul s-a întâmplat ieri după-amiază, în momentul în care cei opt tineri cu chef de scandal au început să distrugă şezlongurile de pe plajă. Un barman care a intervenit pentru a-i potoli a fost bătut de scandalagii.

La rândul său, un poliţist de la Trupele Speciale, aflat în timpul liber, a intervenit pentru aplanarea conflictului, le-a spus tinerilor că este poliţist, iar aceştia l-au tăiat.

Drept urmare, poliţistul a sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului au intervenit mai multe echipaje de intervenţie ale Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanţa.

Opt suspecţi au fost imobilizaţi şi conduşi la audieri. Acţiunea în forţă a jandarmilor a fost aplaudată de oamenii aflaţi pe plajă.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *