Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
GENERAL

Panică la nivel mondial. FDA face anunțul momentului cu privire la Moderna

covid 19 vaccine virus bk 1500 871 1200x600 1

Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente (FDA) a anunțat că Moderna nu a îndeplinit toate criteriile pentru rapelurile COVID-19.

Oamenii de știință de la Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente au declarat că Moderna Inc (MRNA.O) nu a îndeplinit toate criteriile agenției pentru a sprijini utilizarea dozelor de rapel ale vaccinului său COVID-19. Această decizie vine, probabil, datorită eficacității din primele două doze de vaccin.

De ce nu mai este necesară a treia doză de vaccin de la Moderna
Oamenii de știință de la Administraţia pentru Medicamente şi Alimente (FDA) din Statele Unite au decis că a treia doză cu vaccinul Moderna împotriva COVID-19 nu mai trebuie făcut la persoanele care au primit primele doze care au încă o eficacitate puternică.

Specialiștii FDA au declarat că datele de până acum pentru vaccinul Moderna au arătat că un rapel crește anticorpii de protecție, însă diferența nivelurilor de anticorpi înainte și după a treia doză nu a fost suficient de mare, în special la cei ale căror niveluri au rămas ridicate.

Documentele au fost publicate, marți, înaintea unei reuniuni a experților externi ai FDA, ce va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni, pentru a discuta despre dozele de rapel. În mod obișnuit, FDA urmează sfatul experților săi, dar nu este obligat să o facă.

Un grup de consilieri ai Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) din SUA se vor întâlni săptămâna viitoare pentru a discuta recomandări specifice cu privire la cine poate primi a treia doză Moderna, dacă FDA o autorizează.

Şi totuşi, Moderna a solicitat autorizație pentru a treia doză
Moderna a solicitat aprobarea unei doze de rapel de 50 micrograme care ar reprezenta jumătate din primele două doze administrate la o distanță de aproximativ patru săptămâni.

Un raport de luna trecută susținea că FDA înclina spre autorizarea rapelului Moderna de 50 micrograme.

Moderna dorește ca FDA să aprobe cea de-a treia doză de vaccin pentru persoanele cu vârsta de peste 65 de ani și pentru populațiile cu risc ridicat, în mod similar cu autorizația recentă acordată Pfizer-BioNtech pentru aceleași grupuri. Și Johnson & Johnson vrea să obțină o autorizație pentru un rapel.

Companiile au citat date care au arătat o scădere a eficacității vaccinărilor inițiale. Cu toate acestea, oamenii de știință FDA sunt sceptici cu privire la necesitatea unui rapel în cazul vaccinului Moderna. Vineri, consilierii FDA vor analiza și dacă este necesară o doză de rapel pentru vaccinul cu doză unică Johnson & Johnson, scrie Reuters.

Sursa: evz.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.