PANICA la inaltime, dupa ce un avion WIZZ AIR, care a plecat din Romania, era sa se PRABUSEASCA. Zeci de persoane au avut nevoie de MEDICI

O aeronavă Wizz Air care efectua un zbor București-Catania a lovit o pasăre în zbor, iar incidentul a făcut ca avionul să piardă altitudine și pasagerii au intrat în stare de șoc.

UPDATE – ora 20.27: „Zborului Wizz Air W3251 de la Otopeni la Catania, din 20 septembrie, i s-a solicitat de turnul de control să mențină altitudinea deasupra Aeroportului Catania înainte de aterizare, în condițiile în care pista era inspectată din cauza unui posibil impact cu o pasăre a unei alte aeronave. În timpul așteptării, zborul a experimentat turbulențe, iar doi pasageri au avut atac de panică. După ce aeronava a aterizat în siguranță, echipajul a solicitat asistență personalului medical pentru pasagerii afectați. Debarcarea a continuat normal după ce a fost acordată asistență medicală și echipajul a urmat procedurile standard pentru a asigura binele tuturor pasagerilor. Deși cauzele situației au fost independente de companie, echipajul a făcut eforturi pentru a se asigura că întârzierea și impactul asupra pasagerilor să fie minime”, informează compania aeriană Wizz Air, prin intermediul unui comunicat.

Știrea inițială – Incidentul s-a petrecut miercuri după-amiază, iar pasagerii au ajuns în siguranță la destinație, însă cu o întârziere de 45 de minute. Echipaje de salvare au intervenit la aterizare, pentru a acorda primul ajutor pasagerilor care au suferit atacuri de panică.

Echipajul de la bord a anunțat că a fost vorba de o coliziune cu o pasăre, iar un pasager aflat la bord a povestit că s-a văzut ieșind foc de la unul dintre motoare.

VEZI SI: Atentie, VINE O NOUA URGIE! Meteorologii anunţă FENOMENE METEO EXTREME. VIJELII şi PLOI TORENŢIALE până mâine dimineaţă

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.