“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

PANICA la inaltime, dupa ce un avion WIZZ AIR, care a plecat din Romania, era sa se PRABUSEASCA. Zeci de persoane au avut nevoie de MEDICI

wizz

O aeronavă Wizz Air care efectua un zbor București-Catania a lovit o pasăre în zbor, iar incidentul a făcut ca avionul să piardă altitudine și pasagerii au intrat în stare de șoc.

UPDATE – ora 20.27: „Zborului Wizz Air W3251 de la Otopeni la Catania, din 20 septembrie, i s-a solicitat de turnul de control să mențină altitudinea deasupra Aeroportului Catania înainte de aterizare, în condițiile în care pista era inspectată din cauza unui posibil impact cu o pasăre a unei alte aeronave. În timpul așteptării, zborul a experimentat turbulențe, iar doi pasageri au avut atac de panică. După ce aeronava a aterizat în siguranță, echipajul a solicitat asistență personalului medical pentru pasagerii afectați. Debarcarea a continuat normal după ce a fost acordată asistență medicală și echipajul a urmat procedurile standard pentru a asigura binele tuturor pasagerilor. Deși cauzele situației au fost independente de companie, echipajul a făcut eforturi pentru a se asigura că întârzierea și impactul asupra pasagerilor să fie minime”, informează compania aeriană Wizz Air, prin intermediul unui comunicat.

Știrea inițială – Incidentul s-a petrecut miercuri după-amiază, iar pasagerii au ajuns în siguranță la destinație, însă cu o întârziere de 45 de minute. Echipaje de salvare au intervenit la aterizare, pentru a acorda primul ajutor pasagerilor care au suferit atacuri de panică.

Echipajul de la bord a anunțat că a fost vorba de o coliziune cu o pasăre, iar un pasager aflat la bord a povestit că s-a văzut ieșind foc de la unul dintre motoare.

VEZI SI: Atentie, VINE O NOUA URGIE! Meteorologii anunţă FENOMENE METEO EXTREME. VIJELII şi PLOI TORENŢIALE până mâine dimineaţă

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.