PANICA IN SOCIETATE! A fost ELIBERAT VIOLATORUL de copii!

Panica intr-o comunitate din Buzau dupa ce un cunoscut violator de minori a fost eliberat din inchisoare in urma recursului compensatoriu!

De pe Buzoienii.ro:

E un zvon care circulă de mai bine de 24 de ore în satul Sudiți din comuna Poșta Câlnău.

Conform acestuia un individ condamnat la închisoare pentru violarea unui băiețel – ambii sunt din satul Sudiți – ar fi fost eliberat înainte de termen – după patru ani de temniță.

Mai mult, deși ar fi fost eliberat condiționat, acesta nu s-ar fi prezentat la poliția din circumscripție pentru a fi integrat în programul de probațiune.

Zvonul a ajuns și la urechile polițiștilor din zonă care au sunat-o aseară pe mama copilului pentru a o întreba dacă l-a văzut cumva pe violator.

„Nu, nu l-am văzut, dar acum sunt îngrijorată. Individul e bolnav. N-a făcut ce-a făcut doar cu fiul meu, ci a încercat și cu alți băieței înainte. În cei patru ani care au trecut de atunci, băiatul meu a reușit, în urma unui tratament îndelungat, să treacă peste acea traumă. Mie teamă de ce se va întâmpla în mintea lui când se va întâlni cu el pe stradă. În această seară, chiar înainte să mă sunați dvs., am sunat eu la poliție să aflu noutăți. Din câte mi-au spus cei de la post, informația eliberării nu e deocamdată confirmată. Lor, la postul de poliție, nu le-a parvenit nicio hârtie de la penitenciar”, ne-a declarat mama copilului.

Pe violator îl cheamă Cristian Opincă și ar fi ieșit înainte de termen din penitenciar în urma recursului compensatoriu. Băiatul e al unui cunoscut sportiv din Poșta Câlnău.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Urmareste canalul nostru de Telegram! Click aici.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile