PANICA in Rusia, oamenii au crezut ca este o INVAZIE EXTRATERESTRA. Insa a fost mana lui Vladimir Putin – VIDEO

Lansarea unor rachete balistice intercontinentale, la ordinul lui Vladimir Putin, a bagat spaima in rusi, care au crezut ca este o invazie extraterestra si ca vine sfarsitul lumii, informeaza publicatia britanica The Telegraph.

Un video dat publicititatii de ministrul Apararii arata cum un de pe un lansator mobil este trimisa o racheta intercontinentala Topol. Lansarea a avut loc de pe cosmodromul Plesetsk, aflat in NV Rusiei. Racheta a traversat aproape intreaga tara, lovind o tinta din Kamceatka, aflata in estul indepartat.

Alte doua submarine, unul aflat in Marea Barents si altul langa Japonia, au lansat si acestea rachete.

„Asta este arma mea, poti sa o iei din mainile mele doar daca sunt mort, acesta este mesajul pe care Putin vrea sa il transmita Vestului”, a declarat analismul militar Ruslan Pukhov.

Citiți și:  UMILIRE | Putin i-a cam dat-o prin gură lui Macron

Rusii din regiunile nordice s-au speriat insa ingrozitor. Ei au postat fotografii si imagini pe internet cu o uriasa bila luminoasa, aparuta pe cer in noaptea de joi, spunand ca „vine sfarsitul lumii” sau ca este o „invazie extraterestra”.

Sursa

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.