“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INTERNATIONALSTIRI

PANICA in Rusia, oamenii au crezut ca este o INVAZIE EXTRATERESTRA. Insa a fost mana lui Vladimir Putin – VIDEO

Lansarea unor rachete balistice intercontinentale, la ordinul lui Vladimir Putin, a bagat spaima in rusi, care au crezut ca este o invazie extraterestra si ca vine sfarsitul lumii, informeaza publicatia britanica The Telegraph.

Un video dat publicititatii de ministrul Apararii arata cum un de pe un lansator mobil este trimisa o racheta intercontinentala Topol. Lansarea a avut loc de pe cosmodromul Plesetsk, aflat in NV Rusiei. Racheta a traversat aproape intreaga tara, lovind o tinta din Kamceatka, aflata in estul indepartat.

Alte doua submarine, unul aflat in Marea Barents si altul langa Japonia, au lansat si acestea rachete.

„Asta este arma mea, poti sa o iei din mainile mele doar daca sunt mort, acesta este mesajul pe care Putin vrea sa il transmita Vestului”, a declarat analismul militar Ruslan Pukhov.

Rusii din regiunile nordice s-au speriat insa ingrozitor. Ei au postat fotografii si imagini pe internet cu o uriasa bila luminoasa, aparuta pe cer in noaptea de joi, spunand ca „vine sfarsitul lumii” sau ca este o „invazie extraterestra”.

https://youtu.be/srGlZecxIKE

Sursa

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.