PANICA IN PLINA STRADA: Poliţist ATACAT de un bolnav psihic care a început să-l MUSTE

Un bărbat din Bacău a lansat un atac neprevăzut asupra unui poliţist din Adjud, sărind pe omul legii şi muşcându-l puternic.

Patrula de poliţişti fusese chemată de vecinii bărbatului, care au reclamat un scandal în bloc.

Agenţii veniţi să aplaneze un scandal monstrul într-un bloc din Adjud au avut parte de o experienţă foarte violentă şi total neprevăzută.

Astfel, polițiștii din cadrul Poliției Mun. Adjud au fost sesizați prin 112 de către o femeie, în vârstă de 43 de ani, din mun. Adjud, cu privire la un scandal între vecinii acesteia. La fața locului s-a deplasat imediat un echipaj de poliție, ocazie cu care a fost depistat pe scara blocului în cauză un grup de persoane care tulbura ordinea și liniștea publică.

Citiți și:  Polițist BĂTUT de un interlop sub privirile colegilor care nu au intervenit - VIDEO

Întrucât una dintre persoanele prezente se manifesta violent şi amenința polițiștii, adresându-le cuvinte vulgare și jigniri, aceasta a fost condusă la parterul blocului, solicitându-i-se să îi însoțească pe polițiști la sediul poliției pentru verificări.

În momentul în care bărbatul era încătușat, acesta i-a lovit pe polițiști în zona feței și l-a mușcat pe unul dintre aceștia de antebrațul mâinii drepte.

În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj, bărbatul fiind reținut pentru 24 de ore imediat după săvârșirea faptelor, precizează desteptarea.ro.

Pe numele bărbatului, în vârstă de 30 de ani, din județul Bacău, instanța de judecată a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu pe o durată de 30 de zile, măsură care a fost contestată de către procurori.

Citiți și:  Polițist BĂTUT de un interlop sub privirile colegilor care nu au intervenit - VIDEO

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.