Tremură Valea Prahovei! Panică în lumea bună : DIICOT a spart Casa Timiș!

Imperiul clădit de la zero de Radu Timiș este unul cu atât mai surprinzător cu cât actualul miliardar nu era decât un simplu profesor de educație fizică în 1990. Însă drumul până la actualul statut de ”regale mezelurilor” nu a fost deloc unul ușor, mai ales că afacerile familiei Timiș nu au fost unele derulate exclusiv cu statul. Așa cum ne obișnuiseră poveștile de succes ale altor miliardari proveniți din rândurile serviciilor secrete sau ale combinatorilor politici, conform national.ro.

Familia Timiș, lovită din nou!

Mai mult decât atât, soții Timiș au făcut eforturi considerabile – și doar ei știu cât de dificile! – pentru a păstra afacerea cotată acum la câteva sute de milioane

de euro în familie. Iată însă că pare să nu reușească în cele din urmă… Și asta după ce trecuseră totuși, mai bine sau mai greu, peste alte ”hop”-uri cu care i-au încercat unii dintre cei patru băieți ai cuplului Timiș. Cum a fost scandalul monstru de la Mamaia, atunci când Radu Jr. și-ar fi snopit iubita în bătaie până la sosirea polițiștilor. Sau actul puțin recunsocut de rebeliune prin care unul dintre moștenitorii Imperiului Timiș a ”dezertat” încercând să dea o lovitură decisivă mărcii propriei familii, Cris Tim.

Radu Jr. a scăpat după bătaia de la Mamaia

Tremură Valea Prahovei
”În temeiul art. 226 din C.pr.pen. art.223 alin.2 din Codul de procedură penală rap. la art.202 alin.1,3 și 4 lit. e din C.pr.pen. admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Timiș Vlad – Cristian pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 14 septembrie 2021 și până la data de 13 octombrie 2021, inclusiv. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Stoian Daniel – Florin pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 14 septembrie 2021 și până la data de 13 octombrie 2021, inclusiv”. Aceasta este decizia instanței de judecată care a spulberat nu doar liniștea familiei Timiș, dar și a unei bune părți din ”lumea bună” a orașului. Acolo unde era binecunoscut atât numele mezinului familiei Timiș, dar și cel al dealer-ului Stoian.

Vlad Timiș se ocupa de afacerea de la Casa Timiș conacul din Chițorani

Mai ales că băiatul miliardarului a fost prins în flagrant tocmai când primea de la dealer banii obținuți în urma vânzării de cocaină pe raza mai multor localități de pe Valea Prahovei, din Sinaia, Câmpina, Breaza și Cornu, după cum reiese din informațiile intrate în posesia noastră. Iar cum cei doi fuseseră supuși unei monitorizări totale de mai multe luni de zile, toți clienții rețelei au acum de ce să își facă griji. Mai ales copiii de bani gata care au călcat în locațiile de fițe din zonă, unde ar fi avut loc adevărate ”petreceri exclusiviste” pentru ”beizadelele” multor nume grele din domeniul afacerilor, dar și al sistemului, după cum susțin surse DIICOT. Astfel că se anunță o anchetă mai incendiară decât oricând, chiar dacă la fel a fost până la un anumit momemnt și cea privindu-l pe ”prințișorul” Ion Ion Țiriac…

Dar, totuși, mai ales cu Vlad Timiș în stare de arest, tot rămâne marea întrebare pe cine va trage acesta după el acum…

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *