“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
ȘTIRI BUZAUUMOR

Panica in Buzau! O prostituata cu scabie a imbolnavit “un cartier intreg”!

alhd

A DAT SCABIE SI LATEI CAT PENTRU UN CARTIER INTREG!

O prostituata schizofrenica de 40 ani din Buzau, a reuşit să îmbolnăvească de scabie cel puţin 150 de adepti ai lui Bachus din cartierul buzoian Micro XIV, sustin surse neoficiale.

Alina “Cateaua”, cunoscută ca prostituată de ocazie, a avut relaţii sexuale cu zeci de bărbaţi aflati sub influenta alcoolului. Cei mai mulţi dintre ei s-au îmbolnăvit, conform anturajului sau.

Aceasta s-a “iubit in toate gaurile” pana si pe cateva pliculete de “3 in 1” cu diferiti barbati atat in Parcul Crang cat si la domicilul ei.

Riscul ca numărul celor infectaţi să depăşească 150 este foarte mare, conform lui T. Raul Ionut, un respectabil cetatean care a mai luat de la ea si alte boli in trecut, fiind nevoit sa mearga cu stiuletele la dermato…

Vezi si – BUCĂTARUL PEDOFIL. CONSILIER LOCAL DIN PARTEA PSD!

ayu

Vezi: PROSTITUATA VETERANA a Buzaului, Alina Hodor, acuzată că face videochat la camerele amplasate de poliţiştii locali

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.