“Pandemia” și teama vor fi prelungite de către guverne la nesfârșit

Faptul că „pandemia” și teama, vor fi prelungite, de către guverne, la nesfârșit, cred că a devenit un lucru limpede, pentru toată lumea!

Cum altfel poți să explici, de ce „vaccinații” nu trebuie să fie testați și sunt liberi să se întâlnească oriunde, oricâți și fără mască, cu toate că, pot să fie purtători și transmițători de covid?
Cum altfel poți să explici, că un depistat pozitiv stă în carantină, în timp ce casnicii lui, sunt liberi să facă ce vor?

Cum altfel poți să explici, de ce se insistă pe „vaccinare„, care nu imunizează și nici nu ferește de forma gravă a bolii ( mai grav decat să fi internat cu covid deși „vaccinat” nu este decât să fi dus direct la morgă!)?

Cum altfel poți să explici, de ce tratamente vindecătoare ca ivermectina sunt ignorate și altele, cu rezultate modeste, dar scumpe, sunt folosite în toată lumea?

Cum altfel poți să explici, toate măsurile contradictorii și lipsite logică, sau bază știintifică, luate în acești doi ani de toate guvernele lumii?

Dar și mai greu de explicat, este ce se întâmplă cu „mecanismele” de apărare ale lumii?

Toate serviciile de securitate din lume, presa, toți judecătorii, procurorii, armata, poliția, medicii, clerul, organizațiile de aparare a drepturilor și libertăților...toți par să fie de acord, ba mai mult să participe, unii activ, alții prin inactivitate, la acest genocid planetar!

Citiți și:  Alertă INSP: Crește procentul morților vaccinați anti-covid

Exagerez?
Cine e de vină de apariția acestui virus „nou”?

Cine a fost acuzat? Cine a fost pedepsit? Se chiar ocupă cineva să afle? Ce a realizat in ultimii doi ani?

Cum e posibil să fie desființată democrația (câtă era) pas cu pas, să se calce constituțiile în picioare, să dispară drepturi și libertăți, pentru care s-a murit și în locul lor să apară cenzura, discriminările și nici o organizație, nici un judecător, procuror să nu se auto-sezizeze?

Cum este posibil ca armata și poliția să fie de partea celor care înlocuiesc democrațiile naționale, printr-o dictatură mondială? Ba chiar să-i ajute prin intimidarea celor puțini, care se împotrivesc?

Cum este posibil ca toată presa, cu extrem de putine excepții, să fie mâna dreaptă a celor care distrug lumea?

Cum este posibil ca într-o boală „nouă” medicii să accepte să nu facă necropsi, să accepte scheme de tratament impuse, să accepte să dezinformeze, să refuze să trateze bolnavii, să se implice într-o campanie de „vaccinare” in care riscurile cunoscute sunt mai mari decât efectul dorit? ( plus că vor mai urma alte efecte grave cu siguranță!)

Citiți și:  VERDICTUL lui Bill Gates. Cand se va termina pandemia?

Cum este posibil ca clerul să accepte închiderea bisericilor, părăsirea turmei, impunerea de condiții de catre dușmanii lui Hristos?

Cum este posibil ca noi toți să rămânem așa inerți, de parcă nu ar fi vorba de viața noastră și a celor dragi nouă?

Și dacă multe la început se datorau șocului, noutatii, acum după doi ani cred că am putea începe să ne „trezim” din „hipnoză” începând mai ales cu cei care s-au crezut de partea”puterii” și acum observă că sunt tratați ca plebea: funcționarii de stat, militarii, politiștii, medicii!

Poate ce au făcut au făcut pentru bani, pentru mulți bani, dar la ce o să le folosească dacă mor din vaccin, sau dacă mor ca sclavi?

Noi toți, am fost tratați, cu ajutorul lor, ca niște gunoaie, iar acum când treaba este aproape gata sunt și ei (cum era de așteptat) aruncați precum un gunoi, urât mirositor!

Bună dimineața fraierilor!

Treceți de partea noastră rapid, până mai existăm și sigur împreună reușim să-i închidem noi pe ei, să avem noi grije de viața și sănătatea lor!

Sursa: Vrabiute

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *