Până şi puşcăriaşii îl taxează! | Voiculescu, huiduit în puşcărie: “Prăduitorule! Sifonarule!”

voiculescu-catuse-600x384

Miron Cozma a dezvăluit cum a fost primit Dan Voiculescu la penitenciarul Rahova de deţinuţii încarceraţi acolo. El povestit că deţinuţii l-au huiduit şi înjurat pe mogulul din Băneasa, acuzându-l că este “prăduitor” şi “sifon”. Miron Cozma a mai precizat că deţinuţii urăsc violatorii şi turnătorii – “sifonarii” în jargon de puşcărie.

“El are o eticheta dată de justiţia română, aceea de turnător la securitate, ori ghinionul lui e că trecerea de la punctul de primire către secţia de deţinere se face prin curtea închisorii, iar deţinuţii au vizibilitate în curte. În momentul în care el a trecut către secţia a doua unde este deţinut, deţinuţii bineînţeles au început să strige după el “prăduitor”, “sifon”, termeni de închisoare”, a declarat Miron Cozma, la România TV.

Citiți și:  SCANDALOS! Fosilele comuniste din PSD condamnă la postul neo-marxist - Antena 3 versurile poeziei „Ridică-te Gheorghe, ridică-te Ioane”, scrisă de poetul național Radu Gyr

Deţinuţii au mai fost nemulţumiţi de faptul că avocatul care l-a vizitat pe Dan Voiculescu la penitenciar i-a adus alimente şi apă minerală, a mai spus Miron Cozma.

Potrivit regulilor din penitenciar, Dan Voiculescu are voie să aibă 10 perechi de şosete, 6 perechi de chiloţi şi două perechi de pijamale, dar şi o cartelă cu care va putea face cumpărături. Patronul Antenelor nu are voie să cheltuiască mai mult de trei sferturi din salariul minim pe economie, asta însemnând 7 milioane de lei pe lună. Dacă nu îi va plăcea mâncarea de la Rahova, Dan Voiculescu va putea consuma doar hrană rece, scrie Evenimentul Zilei.

Citiți și:  SCANDALOS! Fosilele comuniste din PSD condamnă la postul neo-marxist - Antena 3 versurile poeziei „Ridică-te Gheorghe, ridică-te Ioane”, scrisă de poetul național Radu Gyr

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile