Pact cu lepra / Claudia Unger și umbra morții

O categorie aparte a asa-zisilor iubitori este ce a ‘strangatorilor de donatii‘ asa-zisii oameni de bine.

Isi fixeaza ca obiectiv adaposturi sarace , cu oameni manipulabili , avizi dupa bani si putere si dau startul unor grozavii inimaginabile. O figura reprezentativa a acestui tip de “iubitor” este Claudia Unger , fosta Berger.

Stabilita in Germania , miroase gustul banilor castigati usor si isi incepe cariera de “ salvator “.

Cu istetimea parvenitului , isi face un cerc de prieteni de aceeasi valoare morala josnica si incepe prin a aduna donatii pentru diverse adaposturi , isi da cu parerea despre orice si oricand si mai ales nu ezita, de cate ori are ocazia in a ne spune cat munceste pentru a intretine cainii din Romania , incercand sa castige simpatia adevaratilor iubitori.

Se remarca in special prin sustinerea lui Emanuel Istrate – ASPA Ivets si a adapostului groazei Spike , adapost detinut de Doina Leseschi.

De ce ar sustine o asa zisa iubitoare pe Istrate si ar aplauda actiunile acestuia ?

Sa fie vorba despre domnul doctor Josef Zilhmann? Toate indiciile duc aici.

Josef Zilhmann, medic veterinar, stabilit în Elveția, este primul ce contesta activitatea lui Istrate în lagărul de la Barcea și expune opiniei publice ororile de acolo. Același domn doctor, Josef Zilhmann o acuza pe Claudia Berger, actuala Unger de deturnarea unor donații și ii deschide acesteia proces. Sau cum spun romanii, o mana a lui Istrate spala o mana a lui Unger. Combinația fatala, în ucigaș cu sânge rece al câinilor și o escroaca internațională.

Cu o strategie de PR aproape perfecta , dusa la grad de arta in ani , reuseste sa castige simpatia donatorilor din Germania , prezentandu’le calvarul cainilor din Mereni . Aceasta aduna intr’un timp relativ scurt sume ametitoare , mintind ca acel adapost detine 600 -700 caini, dar in realitate … detine in jur de 150 caini . Si aici vine surpriza , fotografiile cu donatiile sunt contestate chiar de Doina Leseschi , ca fiind neprimite in adapostul ei.

Noi nu avansam ipoteze …cati bani si produse a colectat Claudia Unger , numai pentru Leseschi si Spike , cat a ajuns la ei sau cum au impartit banii. Asteptam ca institutiile statului sa ne spuna, intrucat au fost depuse sesizari IPJ Constanta , DSVSA Constanta ,ANAF si FINANZAMT Germania.

Doamna Unger, dupa scandalul Spike, se reprofileaza rapid si isi vede visul cu ochii . Are propriul adapost de stat de care are ‘ grija’ si anume adapostul de stat din Resita.

VA URMA.

Vezi si: EXCLUSIV: Instigatoare si CRIMINALI în Protecția Animalelor. Măgăriile „medicului” ISTRATE …EXPUSE!