PACEA in LUME este AMENINTATA: ACUZAȚII la nivel ÎNALT. LONDRA susține că RUSIA i-a SPIONAT INFRASTRUCTURILE STRATEGICE

Ministrul apărării britanic, Gavin Williamnson, a acuzat Rusia că spionează infrastructura strategică a Marii Britanii în vederea unor eventuale proiecte menite să creeze „haos” în ţară şi să cauzeze „mii şi mii de morţi”.

Ministrul a folosit un ton alarmist neobişnuit pentru un responsabil de rangul lui, într-un moment în care începe o nouă perioadă de evaluare a ameninţărilor la adresa ţării sale. În prezent el face presiuni pentru a obţine mai multe fonduri pentru bugetul armatei britanice, scrie Agerpres.

Într-un interviu pentru Dalily Telegraph publicat joi seara, el afirmă că Rusia a făcut cercetări în ceea ce priveşte reţelele de alimentare cu electricitate ale ţării care leagă Marea Britanie şi Europa, dând de înţeles că Moscova caută să afle cum să provoace „panică” sau să atace ţara.

Citiți și:  Cum să te protejezi de spionajul în masă?

„Ceea ce fac ei este să se gândească la ‘cum am putea noi cauza mult rău Marii Britanii, degradând economia ei, distrugându-i infrastructurile, făcând mii şi mii de morţi, şi găsind un element pentru a provoca haosul total în ţară'”, a declarat ministrul britanic.

Potrivit lui Gavin Williamnson, Rusia se comportă într-un fel pe care „orice altă ţară l-ar considera total inacceptabil”.(Evz.ro)

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

nicio vizualizare
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile