“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATE

PACAT CA NU AVEM RECHINI: Un traficant de canabis s-a aruncat în mare la Vama Veche, pentru a scăpa de jandarmi

gne

Un traficant de canabis s-a aruncat în mare, la Vama Veche, pentru a scăpa de jandarmii care îl urmăreau pe plajă. Împreună cu doi prieteni, traficantul încerca să vândă mai multe folii de aluminiu cu canabis.

Totul s-a întâmplat luni, 6 august 2018, în jurul orei 16.30, atunci când jandarmii Grupării Mobile Constanţa, aflaţi în misiune în Vama Veche, au observat un tânăr care era agitat.

Jandarmii l-au somat pe tânăr şi l-au controlat. Asupra lui au fost găsite şapte folii de aluminiu, de forma unor bile, care conţineau muguri vegetali de culoare verde.

Tânărul le-a spus jandarmilor că a cumpărat canabisul din zona de corturi de pe plaja din Vama Veche de la doi cetăţeni străini.

Cei doi au fost identificaţi de jandarmi, iar când au văzut că militarii se apropie, unul dintre ei, care avea în mână o sacoşă cu canabis, a fugit pe plajă şi s-a aruncat în mare.

Jandarmii l-au urmărit şi au reuşit să îl prindă atât pe el, cât şi pe celălalt tânăr care s-a predat.

Cei trei au fost conduşi la sediul DIICOT Constanţa pentru continuarea cercetărilor.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.