Otrăvirea ideologică a COPIILOR

Cu înverșunarea unei fiare turbate,

Cu perfidia unui ucigaș care-și plănuiește meticulos crima,

Cu lipsa de scrupule a unui uzurar,

Organizațiile non-guvernamentale pro-gay au lovit din nou.

Activenews:

Women Talk”, conferința ce a stârnit opoziția societății civile la Focșani, s-a prezentat ca pe un eveniment care prezintă problemele legate de „drepturile și discriminarea femeii”. Așa anunța în titlu publicația . Câteva rânduri mai jos, obiectivul conferinței era definit drept„ educarea tinerilor despre rolurile de gen, drepturile femeii și combaterea discriminării”.

A se traduce; Răsturnarea valorilor tinerilor și îndoctrinarea lor în spiritul marxist-cultural.

Conform publicației focșănene, VranceaMedia, violența asupra femeilor sau drepturile acestora s-au strecurat printre pledoarii generoase în favoarea ideologiei genului, cea care postulează că fiecare persoană poate să-și aleagă genul, indiferent de sexul biologic.

Hai să vedem ce e mai grav, o boală terminală transmisă mai ales în cercurile homosexuale, sau un dos de palmă peste față?

O astfel de persoană, Patricia Brăila (care se consideră mai nou, bărbat), a vorbit tinerilor focșăneni despre deconstrucția omului și „reconstrucția” acestuia „conform calapodului vostru, oricare ar fi el”.

„Eu stabilesc ce fac cu corpul meu, nu terți!

Pentru că, atâta timp cât suntem Trans, depindem de niste gate-keeperi, de niste oameni care să valideze identitatea noastră.

Deconstrucția este reală, dar ‘reconstrucția conform calapodului vostru’ este o chestie vagă. În esență, doctrina teoriei critice se bazează doar pe deconstrucție.

Nimeni nu poate spune – si nici vouă! – ce să faceti cu corpul vostru fie ca e vorba de a tranzitiona către o persoană Trans, fie că e vorba, cine știe, de altceva, avort, sau orice altfel de a vă raporta la voi!”, a spus Patricia Brăila.

Fiți rebeli și celebrați boala mintală! E dreptul vostru!!!

„Viata nu înseamnă să te găsești, ci înseamnă să te creezi. […] Fără să ne dăm seama, absorbim de la naștere o grămadă de tipare sociale si cred că este foarte încurajator să faceti exercițiul de a le identifica in primul rând si, încet – incet, de a le deconstrui, de a le dezorganiza, ca să vă cunoașteți si să vă construiți pe voi conform calapodului vostru oricare ar fi el”, a mai spus ea.

Tiparele sociale determinate de educația primită de la înaintași sunt bine stabilite pentru că funcționează nu de azi, de ieri, ci de secole întregi.

Afirmațiile făcute la conferința „Women Talk” confirmă ceea ce spunea filozoful francez Betrand Vergely, și anume că impunerea „căsătoriei pentru toți” are ca scop promovarea ideii „a că totul se poate inventa, totul se poate construi, totul se poate decreta”.

A se traduce: Totul trebuie distrus.

Acești bolunzi nu se vor opri până nu vor sta deasupra ruinelor societății.

Sau până nu vor fi arestați pe baza unor legi necesare.

Trebuie să înțelegem că problema căsătoriei pentru toți depășește complet simpla problemă a homosexualității, ea pune în joc noțiunea de realitate. Merleau – Ponty spunea că omul este atât natural, cât și istoric.

Astăzi dorim să ștergem noțiunea de natură și să facem din om o ființă pur istorică, pe care o vom putea fabrica în laborator, practicând experiențe noi. Eu spun că regăsim astăzi aceleași simptome care existau la apariția nazimului în jurul anilor ’35-’36, numai că astăzi, neo-fascismul care ne amenință, nu se va realiza prin motoare de extrema dreaptă sau extrema stângă, ci va fi legat de democrație și tehnologie.

Platon ne-a spus: “Atenție la constructivismul democratic”. Și asta cu 2006 ani înainte de Hristos”, a declarat el, atunci.

Un clip cu discursul integral al lui Bertrand Vergely pe acest subiect este disponibil aici.

Cu adevărat, germenii marxiști se regăsesc azi sub formă democratică, și fiind atât de răspândiți, organismele popoarelor europene încep să producă anticorpi, în America sub forma alternativei drepte (Alt-Right), în Scandinavia sub forma mișcării de rezistență nordică (NRM), etc.

Istoria se repetă, ca și generațiile de odinioara, astăzi oamenii devin tot mai polarizați.

 

Sursa: Incorect Politic

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Citiți și:  Ileana Negrea - „Pizda mea e o mașinărie războinică care vrea să își facă dreptate.”

Lasa un comentariu