Ororile la care erau supuse victimele proxeneţilor Săndulache, în Spania: ‘M-au pus să mănânc bancnote’

Procesul în care doi frați din România sunt acuzați de unele dintre cele mai oribile fapte continuă în Spania, acolo unde victimele au povestit ororile la care au fost supuse de frații Săndulache.

Cristian și Sebastian Săndulache riscă până la 600 de ani de închisoare pentru numeroasele infracțiuni de care sunt acuzați că le-ar fi comis pe teritoriul Spaniei.

În fața instanței de apel, victimele fraților Săndulache au povestit ororile la care au fost supuse de către cei doi români.

Potrivit jurnaliștilor din Spania, judecătorul a audiat două tinere care au fost racolate de frații Săndulache și apoi duse în Oviedo, unde au fost obligate să se prostitueze.

Tinerele au declarat că cei doi frați și-au introdus bile metalice în organele genitale pentru a le provoca dureri îngrozitoare fetelor pe care le violau la bordelul din Oviedo.

De asemenea, fetele au povestit că proxeneții le-au obligat să mănânce bancnote de euro în anumite zile în care au făcut mai puțini bani, precizându-le că data viitoare vor mânca monede.

Fraţii Săndulache, acuzaţi că au tăiat mâna unei fete cu o sabie

Potrivit metro.co.uk, în fața instanței, victimele au povestit un episod îngrozitor în care unul dintre frații Săndulache, originari din Bârlad, au tăiat mâna unei fete cu o sabie katana.

Conform mărturiilor depuse, victima, o tânără din România, care a practicat sporturi de contact în țară, era mult mai puternică decât alte fete.

Totuși, pentru a o pedepsi pentru că nu a produs suficienți bani, frații Săndulache au bătut-o atât de tare încât nu s-a putut ridica din pat o săptămână întreagă. Ulterior, unul dintre frați i-a tăiat fetei o mână cu o sabie katana.

Tânăra a fost dusă la spital, iar medicii i-au salvat viața, însă a rămas fără o mână.

Cei doi frați au reușit să obțină, de pe urma tinerelor obligate să se prostitueze, aproximativ 1,5 milioane de euro.

În urmă cu o lună, judecătorii unui tribunal din Spania i-au condamnat pe cei doi frați la 108 ani de închisoare, respectiv câte 54 de ani fiecare și i-au obligat să achite câte 500.000 de euro fiecare pentru spălare de bani, dar și suma de 285.000 de euro drept daune morale pentru victime.

Decizia nu a fost definitivă și a fost atacată cu apel, apel ce se judecă în această perioadă.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasa un comentariu