Oreste Teodorescu face DEZVĂLUIRI! Ce se întâmplă, de fapt, cu Rareș Bogdan și Realitatea TV: ‘Fraților, e începutul formării unei adevărate armate’

Rareș Bogdan a fost anunțat că i se interzice să mai realizeze emisiunea sa, ”Jocuri de putere”, la Realitatea TV, chiar de către Cozmin Gușă! Totul a plecat de la o reacție fermă a lui Bogdan, în momentul în care a aflat, marți seara, că Oreste Teodorescu nu mai are voie să participe la emisiunile postului. Atunci, Rareș Bogdan a spus că nici el nu va mai face emisiunea, până când Oreste nu e reprimit.

Pentru că Gușă și Bogdan nu au ajuns la o înțelegere, s-a ajuns la concluzia că emisiunea ”Jocuri de putere” să fie realizată de Claudiu Popa. Oreste Teodorescu a reacționat ferm și îl încurajează pe prietenul său.

”Fraților, e începutul formarii unei adevărate armate a binelui, frumosului și adevărului. Camaraderia, onoarea și respectul nu au pret pe pământ, ci sunt comori in cer! Aveți încredere in feelingul meu! Anul asta va fi anul nostru pana la capat, iar tu Rares ești azi cel mai iubit, admirat și respectat om din toată media, și noi pe lângă tine, soldații unei cauze juste! Așa sa ne ajute Dumnezeu…

Intr-o lume sordida, camaraderia, onoarea și respectul fata de public sunt o rara avis! Pentru mine Rares este singurul bărbat adevărat din media românească!

PSD a inhatat si Realitatea TV. Cozmin Gusa il scoate de pe post pe Rares Bogdan.”, e mesajul lui Oreste Teodorescu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *