Oreste dă de pământ cu non-partidul UDMR: “Șantajiști ordinari”!

Liderul deputaților UDMR, Attila Korodi, a declarat pentru publicația maghiară Maszol că formațiunea sa este gata să se confrunte cu Guvernul Ludovic Orban, votând o moțiune de cenzură, în cazul în care va fi dată o OUG sau va fi asumată răspunderea de către Executiv pentru alegeri locale în două tururi.

În acest context, jurnalistul Oreste Teodorescu a atras atenția că nimic din ceea ce fac “șantajiștii ordinari de la UDMR” nu este în interesul României, iar astfel a venit vremea să ne despărțim de “Ciuma Verde”, care, de altfel, amintim că nici nu este partid, dar căpușează din 1989 încoace Parlamentul României: Uniunea Democrată Maghiară din România (UDMR) figurează ca asociație în registrul ONG-urilor!

Citiți și:  HBO RENUNȚĂ LA PREMIEREA UNUI FILM ROMÂNESC PROVOCATOR PENTRU UNGURI

Redăm mesajul jurnalistului Oreste Teodorescu:

“Cred că a venit vremea să ne despărțim de Ciuma Verde! Nimic din ce fac șantajiștii ordinari de la UDMR nu este în interesul României!

Attila Korodi, arogant si nesimțit, a declarat pentru publicația maghiară Maszol că formațiunea sa este gata să se confrunte cu Guvernul Ludovic Orban, votând o moțiune de cenzură, în cazul în care va fi dată o OUG sau va fi asumată răspunderea de către Executiv pentru alegeri locale în două tururi.

Pai, bre, hunule… asta e democrația, cu două tururi pentru locale. Mergi mata în Coreea de Nord, că am auzit că și acolo ungurii au fost primii!”. – Sursa: podul.ro

Citiți și:  [ Ungurii dau startul ATACURILOR de după alegeri ]

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile