Ordinul ”Lombardia”! Voiculescu bagă Moartea în toate spitalele!

Încolțit din toate părțile și rămas, la nivel politic cel puțin, doar cu sprijinul lui Dacian Cioloș, Vlad Voiculescu încearcă să iasă cu disperare din această situație în care deja i se calculează AMR-ul la conducerea Ministerului Sănătății.

Astfel că o primă diversiune urmează a fi lansată în perioada imediat următoare, viceprimarul Tomescu fiind însărcinat cu transpunerea în practică a ”listei negre” primite de la Vlad Voiculescu. Dar fără știința unui Nicușor Dan care pare încă incapabil de a se manifesta ca și primar general al Capitalei, cel puțin în fața oamenilor plantați în jurul său de către Vlad Voiculescu .

Ordinul nr.434/2021 – Haos în spitale

Până atunci însă, teama cea mai mare a managerilor de spitale deja ”vânați” de către ministrul Sănătății este că acesta va recurge la inumana strategie ”după Voiculescu, potopul”. Lumea medicală fiind extrem de îngrijorată de urmările nefaste ale ”ordinului nr.434/2021 privind aprobarea Planului de măsuri pentru organizarea spitalelor și a unităților de dializă în contextul pandemiei de COVID -19 și a listei spitalelor și a unităților de dializă care asigură asistența medicală pentru pacienți, cazuri confirmate și suspecte de COVID -19, conform clasificării spitalelor în 3 niveluri de competență”.

Iar consecințele ordinului conform căruia toate spitalele din România vor deveni COVID și conducerile acestora nu vor mai putea refuza internarea niciunui asimptomatic îi sperie deja pe medici. Cei care se tem că astfel o nouă tragedie ”Lombardia” se poate repeta oricând în România. Pentru că în nordul Italiei morții au ajuns să fie transportați cu camioanele militare pentru aceeași greșeală de a interna de-a valma bolnavi în stare gravă cu cei de COVID. Și până și-au dat seama de eroare, era deja prea târziu pentru mulți dintre ei. Astfel că s-o fi întrebat ministrul Sănătății ce se întâmplă dacă cei testați pozitiv vor merge la Fundeni să se interneze? De ce? Pentru că le este mai aproape de casă… Și penrtu că Ordinul lui Voiculescu prevede că orice spital din Românai trebuie să îi primească pe cei cu COVID, inclusiv dacă au faze ușoare. Numai că în curtea Fundeniului este și Institutul Oncologic… Iar COVID-ul se poate transmite astfel atât de ușor de la bolnav la bolnav, fie prin intermediul personalului medical. Și atunci va fi prăpăd! Și prea târziu… La fel ca în Lombardia. Iar dacă predecesorul Tătaru a înțeles acest risc imens și s-a opus din răsputeri ca toate spitalele să fie COVID, iată că lui Voiculescu nu îi pasă! La fel cum nu îi pasă nici de purtatul măștii…

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!