Ordin șocant primit de militarii britanici care luptă împotriva Statului Islamic: Păstrați-vă ultimul glonț pentru voi

isis

Soldații din trupele speciale britanice, cunoscuți sub numele de SAS care luptă împotriva grupării teroriste Stat Islamic în Iraq au primit un ordin terifiant: „Luptați până la ultimul om. Păstrați-vă ultimul glonț pentru voi. Nu cădeți prizonieri. Nu vă putem salva.”

Decizia se pare că a fost luată de comandanții britanici după ce ISIS a capturat și ucis în chinuri groaznice un pilot militar iordanian. Mai mult comandații SAS le-au spus soldaților că misiunile de salvare sunt de dreptul imposibile în condițiile în care prizonierii sunt mutați zilnic pentru a nu fi descoperiți, scrie Dailystar.

Potrivit sursei citate, soldaților SAS li s-a explicat că dacă vor fi capturați în viață de trupele ISIS vor fi considerați un premiu special și că vor fi umiliți, torturați până la moarte, decapitați sau arși de vii. În aceste condiții majoritatea militarilor britanici care luptă împotriva ISIS în Iraq sunt hotărâți să nu fie luați prizonieri. De asemenea ei se așteaptă ca în eventualitatea în care ar ajunge prizonieri, Guvernul Britanic să ia decizia de a bombarda zona unde sunt ținuți.

Un număr de 21 egipteni au fost decapitați de membri ai grupării Statului Islamic. La câteva ore de la apariția înregistrării, mai multe avioane de război egiptene au bombardat poziții ale organizației teroriste în Libia. – Sursa: B1 TV

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Un cometariu

  1. Acestea sunt "trupele speciale"(vezi armata Romana dinainte de 1989) asa se obisnuieste,ultimul glont este pentru mine,dar mai este o vorba "eu nu mor pentru tara,eu lupt pentru tara ,sa moara dusmanul"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *