OMS da un ORDIN HALUCINANT către România și restul țărilor: ‘Nevaccinații trebuie CAUTATI şi convinși să se vaccineze’

În actuala conjunctură a pandemiei este prioritar „să fie găsite toate persoanele care încă nu s-au vaccinat pentru a încerca să le convingem să se vaccineze”, a declara joi Mike Ryan, directorul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţi pentru situaţii de urgenţă, relatează EFE.

Această sarcină trebuie desfăşurată la nivel global şi, „mai ales, în rândul persoanelor vârstnice, sau cu afecţiuni medicale subiacente”, a precizat Ryan într-o sesiune cu internauţii pe reţelele de socializare.

O altă prioritate trebuie să fie „garantarea că toţi lucrătorii sanitari sunt imunizaţi şi că toţi au acces la echipamente de protecţie adecvate”, a adăugat expertul OMS, scrie agerpres.ro.

Mike Ryan a făcut aceste comentarii când a fost întrebat dacă trebuie unificate toate măsurile de prevenire, având în vedere că fiecare reţea naţională de sănătate a luat măsuri diferite pentru combaterea pandemiei.

Expertul irlandez a subliniat că, deşi există obiective comune precum cele citate anterior, este de înţeles ca fiecare ţară să adopte propriile sale măsuri, având în vedere că factori ca ratele de contagiere sau piramida demografică naţională nu sunt la fel în toate ţările.

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Un cometariu

  1. Petru Godeanu

    Cine dracu se cred ca se dau ordin pentru alte state sa se vaccineaza oameni cu forta ! Daca asta se intinpla inseamna cu intentia se otravesc oameni cu vaccinuri mai ales pe batrin sa moara cit mai repede ,pentru in rindurile lor sint inca oamen destepti si savanti. Tineri trebui vaccinati ca sa ramina fertile ,sa nu mai poate sa faca copi sa nu mai da naștere a urmașilor .
    De aici se vede ca este o actiunea bine gindita si dirijata din umbra !!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *