Ordin CLAR de la BERLIN: O susțineți pe Koveși! DEZVĂLUIRILE bombă ale unui europarlamentar!

Numărul uluitor de voturi pe care le-a primit fostul șef al DNA România în europarlament scoate la iveală un secret al serviciilor. Totul a fost o comandă, crede un europarlamentar, oferind și o explicație plauzibilă.

”Ce mi s-a părut foarte ciudat este că întotdeauna când Germania vrea să obțină majorități, obține majorități pentru orice, e țara cea mai influentă din PE. Candidatul Germaniei să aibă un singur vot, arată foarte clar că din Germania, atât din PPE, cât și din S&D, toți, au susținut-o pe Kovesi, cu ordin de la Berlin. Îi știu, îi văd, sunt colegii mei de atâția ani.” a explicat Cătălin Ivan jurnaliștilor de la DCNews.

Europarlamentul a mai spus și că are indicii clare: ”Am vorbit cu ei – n.r. europarlamentarii germani- știau situația reală, numai că nu m-am așteptat să nu-și voteze propriul candidat. Nu s-a mai întâmplat niciodată. Mai sunt și alte delegații care tradițional votează cu Germania, țările nordice, din Europa Centrală, sunt anumite delegații care merg la vot cum merge Germania. Este clar că doamna Kovesi e susținută de Merkel, cu ce scop, din ce proiect, plan face parte nu știu”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *