Apărătorul valorilor europene: Islamul nu aparține spiritual Europei! Viktor Orban: NOI DECIDEM IN TARA NOASTRA! NU VREM MUSULMANI IN UNGARIA!

VIKTOR-ORBAN-VORBEŞTE-DESPRE-ISLAM
Islamul “nu aparține spiritual Europei” afirmă premierul ungar Viktor Orban.

Islamul “nu aparține spiritual Europei” și stabilește reguli “dintr-o altă lume”, susține premierul ungar Viktor Orban, adeptul unei poziții dure în dosarul privind migrația, într-un interviu care va apărea sâmbătă în revista germană Focus, relatează vineri France Presse.

“Islamul nu a aparținut niciodată Europei, s-a autoinvitat”, a declarat Orban, justificând opoziția sa față de primirea de către UE a sute de mii de solicitanți de azil veniți în majoritate din țări musulmane prin dorința de “a apăra valorile culturale” europene.

Premierul ungar a recunoscut totuși că lucrătorii turci veniți să furnizeze forță de muncă economiei germane în anii 1960-1970, chiar dacă în majoritate de religie musulmană, “aparțin istoriei Germaniei și, prim urmare, și a Europei”.

“Însă spiritual, islamul nu aparține Europei. Este un corpus de reguli dintr-o altă lume”, a afirmat Orban, criticând faptul că “nu are dreptul de a pune la îndoială”, în fața germanilor sau a francezilor, posibilitatea unei societăți multiculturale. “În Ungaria, decidem noi înșine dacă vrem sau nu. Și nu vrem”, a adăugat el.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Un cometariu

  1. Sunt de acord total cu ungurii si sincer salut aceasta pozitie, chiar daca altii i i blameaza acum ,mai tarziu UNGARIA va bate cu pumnul in masa si va fi respectata in UE ,pe cand noi o sa lingem mereuce scuiopa altii …BRAVO LOR!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.