Orban taie in carne vie. Îi da afara din toate funcțiile!

Orban face curățenie în partid. Acesta a declarat că Mihai Chirica şi Costel Alexe vor fi suspendați din toate funcțiile partidului până când instanţa va decide dacă cei doi sunt sau vinovaţi.

Biroul Executiv al PNL se va reuni luni pentru a decide ce se va întâmpla cu cei doi.

”Vom lua act de suspendarea celor doi din toate poziţiile deţinute în partid. Noi nu putem avea o altă poziţie legată de funcţiile administrative. Funcţiile administrative sunt rezultatele unor alegeri făcute de cetăţeni. Numai funcţiile politice pot fi afectate prin decizia partidului.

Eu am şi anunţat că se suspendă din funcţiile deţinute în partid, până la finalul procesului. Decizia de a considera pe cineva vinovat o ia instanţa. Până la finalul procesului există semne de întrebare şi acesta este motivul pentru care cei doi colegi vor fi suspendaţi”, a declarat, duminică, Ludovic Orban, potrivit news.ro

Citiți și:  Se aude zanganit de catuse. Celebru primar PNL, URMARIT PENAL de DNA sub control judiciar

Se aude zăngănit de cătușe
Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, fostul ministru al Mediului Costel Alexe, a fost plasat sub control judiciar. Acesta este acuzat de luare de mită şi instigare la delapidare. Alexe a declarat că s-a autosuspendat de la conducerea PNL Iaşi.

DNA a precizat că Alexe a fost pus sub control judiciar până în 25 iunie, alături de o persoană din conducerea unei societăţi comerciale cu activitate în siderurgie, cei doi având, între altele, obligaţia de a nu părăsi ţara.

De asemenea, primarul din Iaşi, Mihai Chirica, a anunţat, miercuri, că se autosuspendă din fruntea filialei municipale a PNL, pe fondul problemelor sale din justiţie. Chirică susține că este nevinovat.

Citiți și:  Se aude zanganit de catuse. Celebru primar PNL, URMARIT PENAL de DNA sub control judiciar

15 persoane, între care primarul Iaşiului, fostul arhitect-şef al oraşului şi patronul unui ziar local, sunt urmărite penal în dosarul privind concesionarea unui teren al Primăriei Iaşi.

Mihai Chirica este acuzat de omisiunea sesizării, anchetatorii având indicii că primarul ar fi avut cunoştinţă despre faptul că un teren situat în zona Sărărie din municipiu face obiectul unor tranzacţii dubioase.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!