Orban, pe făraș?! Cum va arăta noul guvern! Dezvaluiri din interiorul PSD

Moțiunea de cenzură depusă de către Partidul Social Democrat (PSD) împotriva premierului Ludovic Orban este la un pas distanță de a fi votată. În acest context, secretarul general al PSD, Paul Stănescu a vorbit despre ce fel de guvern își doresc social-democrații.

Aflat la Digi 24, secretarul general al Partidului Social Democrat (PSD), Paul Stănescu, a spus că partidul din care face parte are o propunere de premier cu care va merge la Palatul Cotroceni. Acesta a mai spus că propunerea pe care o au a făcut parte din PSD și că lucrează într-un mediu economic.

„Partidul Social Democrat va merge la Cotroceni cu propunere de prim-ministru. E un fost membru de partid, o personalitate de stânga, atât pot să vă spun la această oră. Fost membru PSD și acum lucrează într-un mediu economic. (…) Singur că în spatele programului politic de azi, noi avem un program economic pe termen scurt și mediu. Deja este construit. (…)”, a spus Paul Stănescu la Digi24.

Acesta a fost întrebat dacă persoana de care vorbește lucrează la BNR, făcând referire la Florin Georgescu. Paul Stănescu a refuzat să ofere mai multe detalii pe motiv că deja a spus prea multe.

Ieri, jurnalista Denise Rifai a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care spunea că propunerea PSD pentru funcția de premier al României este Florin Georgescu.

Ce fel de Guvern dorește PSD
Paul Stănescu a mai declarat că partidul din care face parte vrea un Guvern tehnocrat cu orientare de stânga. Acesta a subliniat că avem nevoie de specialiști pentru a trece peste această perioadă grea.

„Tehnocrat, dar cu o orientare de stânga, cu un program făcut împreună cu prim-ministrul, un program al PSD, un program economic al PSD, fără discuții.

În această perioadă foarte grea, trebuie să găsim oamenii cei mai buni, specialiștii cei mai buni.

Nu știu dacă cei mai buni specialiști îi găsim în PSD, așa că e o soluție bună un guvern alcătuit din tehnocrați, fie ei și membri de partid”, a precizat secretarul general al PSD.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *