Orban, out?! Cine îi va lua locul? Este dezvăluirea serii

Este dezvăluirea serii. Premierul Ludovic Orban nu mai are viață lungă la Palatul Victoria. A fost devoalat planul secret prin care acesta va fi înepărtat din funcție.

Probleme mari pentru premierul Ludovic Orban. PSD nu mai suportă să stea departe de Palatul Victoria după doar câteva luni de când a pierdut puterea.

Orban, out?!
Șeful interimar al PSD, Marcel Ciolacu, spune că social democrații vor depune moțiune de cenzură cât mai curând și vor îndepărta actualul Executiv din funcție. „Haideţi să fiu foarte clar. Vom depune o moțiune de cenzură. Categoric vom depune o moţiune de cenzură, iar eu mi-am luat răspunderea şi în faţa partidului şi mai ales politic că această moțiune de cenzură va și trece. Nu depun moţiuni de cenzură de dragul de a depune moţiuni de cenzură.

Există argumente evidente şi necesitatea depuneri acestei moţiuni. Două dintre ele le-aţi enumerat dumneavoastră. Mai sunt şi altele şi gestionarea proastă a întregii crize, atât sanitare, cât şi pregătirea crizei economice în care ne aflăm. Deci, moțiunea de cenzură va fi depusă. Este o „gogoriţă”, am auzit şi eu anumite voci că nu avem dreptul de a depune o moțiune de cenzură în sesiune extraordinară. Nu există așa ceva. N-am văzut un text şi că vor ataca la CCR. La CCR, eu ştiu că se atacă legi. O moţiune de cenzură nu este o lege. Trăim într-o ţară în care toată lumea îşi dă cu părerea”, a spus Ciolacu, conform Realitatea TV.

Mai mult, Ciolacu a plusat și a dezvăluit că PSD vrea să guverneze din nou. Are și propunere de premier.

„Vom veni cu o soluţie foarte bună pentru România şi mai ales în perioada în care se află în acest moment. Vreau să vă reamintesc că Partidul Social Democrat nu are singur toate voturile pentru a trece această moţiune de cenzură. Deci, există un dialog şi cu liderii reprezentaţi în Parlament, deci şi cu alte formaţiuni politice. Categoric, avem responsabilitatea când dărâmăm un guvern să venim şi cu un proiect politic şi în primul rând economic”, a tunat Ciolacu.

Ciolacu nu a ratat ocazia să-l atace și pe premierul Orban

„E un eşec politic evident, n-a înţeles nimic din procedurile parlamentare, cu toate că a fost parlamentar. Când vrei să fii eficient, cuvânt greu de înţeles pentru domnul Orban, se mai întâmplă şi colaborări între cele două camere, ca să omori timpii morţi”, a mai spus șeful interimar al PSD.

Capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.