Orban, lovit de unde se astepta mai putin! Cine ar fi dat, de fapt, poza de la Guvern în spațiul public (SURSE)


Cu toate că Ludovic Orban alături de restul miniștrilor prezenți la petrecerea din biroul său de la Palatul Victoria și-au recunosct vina, cine a surprins imaginea și a făcut-o publică rămâne totuși un mister. Cu toate acestea, lista celor care ar fi putut să facă acest lucru devine din ce în ce mai scurtă și adevărul va ieși până la urmă la iveală.

Fotografia controversată apărută în spațiul public cu premierul Ludovic Orban sărbătorindu-și ziua de naștere la Palatul Victoria, nu și-a găsit încă autorul. Supoziții sunt destule. Se pare că EvZ a aflat cine este presupusul autor al scandalului de presă, într-o investigație realizată de Dan Andronic și Mihnea Tălău.

Trei oameni sunt vizați de suspiciunile privind „scurgerea” fotografiei în spațiul public
Inițial s-a spus că ea a fost făcută de una din persoanele care au adus cafele și gustări la ziua premierului Orban, sărbătorită pe 25 mai la guvern. Numai că surse prezente la acel eveniment ne-au spus că nici un angajat de la guvern nu a intrat în cabinet.

„Veneau până la ușă, iar de acolo era preluată mâncarea de altcineva care o aducea în cabinet”, au spus mai mulți participanți. Dacă analizăm unghiul din care este făcută fotografia vedem că este din preajma biroului premierului, care este în colțul opus față de ușa de acces. Deci este clar făcută de unul din participanți.

Lista celor trei
Cine sunt cei care pot fi bănuiți de gafa livrării fotografiei către PSD? Lista este extrem de subțire și îi include pe Ben Oni Ardelean, Ionuț Stroe și Ionel Dancă. Inițial, s-a spus despre Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al Guvernului că ar fi făcut poza, ipoteză infirmată de însuși premierul Orban.

Apoi, în cursul zilei de ieri a circulat intens informația că deputatul PNL Ben Oni Ardelean s-a aflat alături de protagoniștii din fotografia apărută la petrecerea organizată în cinstea premierului Ludovic Orban, luni, 25 mai, când acesta a împlinit 57 de ani. Mai mult, el era bănuit că ar fi și cel care a făcut fotografia. Surse EVZ prezente la întâlnirea de la Guvern au declarat că Ben Oni Ardelean nu a fost de la început în încăpere, în special la imortalizarea momentului, el sosind ulterior, mai scrie evz.

Rămâne Ionuț Stroe, deputat, reprezentând județul Dolj din partea Partidului Național Liberal. Din 4 noiembrie 2019 este ministrul Tineretului și Sportului și a devenit celebru pentru că a apărut în chiloți la TV. Sursele noastre spun că Ionuț Stroe ar fi cel care a „scăpat” poza către o persoană, care a trimis-o mai departe către Cristian Vasilcoiu, consilierul deputatei PSD Lia Olguța Vasilescu. Ce să vezi, coincidență, toți trei sunt din Craiova…

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *