Orban le transmite calnurilor de tigani ca va fi nemilos cu acestia: Eu am transmis foarte clar mesajul meu: ‘Fără milă!’

Premierul Ludovic Orban a tranmis un mesaj in contextul clanurilor interlope dupa luptele violente din strada din ultimele luni de pe teritoriul Romaniei, culminand cu cea dintre duduieni si un clan rival in urma caruia Emi Pian si-a luat zborul dupa cateva cututie infipte in el. Orban avertizeaza clanurile ca autortatile vor fi nemiloase cu acestea si ca orice artivitate infectionala trebiuie sanctioanta.

Premierul a apromis “o batalaie constanta impotrva clanurilor de interlopi”.

„O bătălie constantă contra acestor clanuri care încalcă legile. Eu am transmis foarte clar mesajul meu: ‘Fără milă!’. Orice ilegalitate, orice activitate cu caracter infracţional trebuie sancţionate”, a spus Ludovic Orban.

“Dacă este necesar, trebuie suplimentate efectivele, dacă un şef de Poliţie sau un şef de post sau un şef de secţie nu-şi face treaba şi în secţia lui este evident că funcţionează astfel de activităţi ilegale, trebuie schimbat fără niciun fel de ezitare şi luate măsuri severe pentru combaterea acestor clanuri”, a adăugat premierul.

Sursa: dc360.ro

Vezi: SPECTACOL GROTESC: Vasluienii, terorizati în centrul orasului: scuipati, înjurati si blestemati dacã nu cumpãrã iconitele tiganilor

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Un cometariu

  1. aceasta declaratie face parte din categoria:una e declaratia politica si alta e ce se poate face….asa ca declaratii de doi lei sunt pentru cei multi care cred in el ,ceilalti vad adevarul ….care adevar le face mult rau si nu-i ajuta cu nimic.
    .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *