Orban ii da peste nas Ralucai Turcan. A facut-o praf în propriul fief

Ludovic Orban participă, vineri seara, alături de Florin Cîțu și alți lideri PNL, la alegerile din filiala județeană PNL Sibiu, unde Raluca Turcan candidează pentru un nou mandat de președinte.

Orban le-a readus aminte sibienilor că Turcan i-a fost ”mâna dreaptă” și când a câștigat alegerile locale, dar și când a pierdut alegerile parlamentare, în 2020. Președintele PNL a spus că nu o susține pe Turcan pentru funcția de președinte al PNL Sibiu pentru că nici ea nu îl susține la șefia PNL. Orban îl sprijină pe Constantin Șovăială, deputat.

”Aș fi vrut să vin aici să o susțin pe Raluca Turcan, dar, din păcat a luat decizia să nu mă susțină pe mine. Nu știu de ce. Ea a făcut parte din echipa câștigătoare a PNL și când am câștigat alegerile europarlamentare, și când am câștigat alegerile prezidențiale cu cel mai mare scor pe care l-a obținut un candidat de dreapta și în primul tur, și în al doilea. A fost mâna mea dreaptă ca vicepremier când au fost alegeri parlamentare. A luat decizia să nu rămână în echipa câștigătoare.”, a spus Ludovic Orban în cel mai scurt discurs dintre toți vorbitorii, de numai 2 minute și 30 de secunde.

Citiți și:  Orban dă detalii despre „răfuiala” cu Cîțu din Parlament: ‘Să îți fie rușine, nesimțitule, că nu mi-ai dat cuvântul!’

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *