Orban: „Este interzis să spunem asta în Europa, dar migrația este o invazie organizată”

Articol tradus cu ajutorul Google Translate din presa straina.

Prim-ministrul maghiar Viktor Orbán – singurul șef de stat din Europa care a fost dispus să întreprindă orice acțiune reală pentru a opri invazia europeană a migranților în curs de desfășurare a Europei – a vorbit joi despre intensificarea presiunii migratorii pe granița de sud a Ungariei.

În urma unei inspecții de rutină a gardului de frontieră al Ungariei cu omologul său slovac, Peter Pellegrini, Orbán a declarat că autoritățile maghiare au început să se pregătească pentru o creștere preconizată a numărului de rulote de migranți organizați care încearcă să intre ilegal în țară pe măsură ce vremea se îmbunătățește, transmite Remix News .

În timpul unei conferințe de presă improvizate, prim-ministrul Orbán a profitat de ocazie pentru a-și exprima recunoștința pentru sprijinul Slovaciei, spunând: „Este o muncă grea, pe care ne-ar fi greu să o facem fără ajutor și aliații noștri.

De asemenea, Orbán a profitat de ocazie pentru a trânti presa internațională mincinoasă pentru difuzarea unei imagini distorsionate grosolan a crizei migrației în curs, care pur și simplu nu corespunde realității obiective, argumentând că 95% dintre migranții nou-veniți sunt bărbați de vârstă militară.

Citiți și:  Ungaria: Nu avem nevoie de trupe NATO în țara noastră

„Este interzis să spunem așa în Europa, dar aceasta este o invazie organizată”, a spus Orbán.

Până în acest an, peste 5.000 de migranți au încercat să intre ilegal în Ungaria, mulți dintre ei prezentând în rulote mari organizate.

Primul ministru ungar a susținut că migranții sunt susținuți de organizații care pretind a fi ONG-uri „umanitare”, dar care funcționează ca niște grupuri de contrabandă cu persoane. Aceste organizații au resurse financiare substanțiale și capacități logistice demne de remarcat, a adăugat Orbán.

Orbán a menționat, de asemenea, că serviciul secret maghiar monitoriza îndeaproape situația, iar din informațiile pe care le-au dobândit este clar că migrația ilegală este asistată de „organizații de trafic de persoane pe jumătate care se numesc ONG-uri”.

Citiți și:  Strategia NATO se reconfigureaza. Lovitura SOC pentru Ucraina chiar din partea vecinilor

La începutul lunii, poliția de frontieră maghiară a reușit să împingă înapoi un grup de 71 de invadatori migranți care au luat cu asalt o secțiune vulnerabilă de garduri de frontieră de-a lungul maghiar-sârb.

Săptămâna trecută, Voice of Europe a raportat că poliția sârbă a transportat 500 până la 700 de migranți ilegali din Africa și Orientul Mijlociu înapoi în centrele de azil din Serbia, după ce s-au adunat la granița cu Ungaria.

Vezi: Un migrant sărbătorește obținerea cetățeniei suedeze violând o femeie căreia îi spune: „Acum pot face ceea ce vreau”

Vezi: VIDEO ȘOCANT: O fată din Suedia este bătută cu pumnii si picioarele in cap de migranti, în timp ce persoana care filmează scena șocantă strigă: „Ucide-o!”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.