Orban, ATAC la Klaus Iohannis: “Am impresia că a fost înlocuit cu o sosie”

Fostul lider PNL Ludovic Orban a apreciat, duminică, la Realitatea PLUS, că președintele Klaus Iohannis a pierdut „orice legătură cu realitatea” și a devenit de nerecunoscut.

Orban a menționat că niciodată în discuțiile purtate cu Iohannis șeful statului nu i-a spus că ar prefera să fie altcineva să fie președinte PNL: „Ba părea în primă fază chiar că mă sprijină pe mine”. „Cîțu nu avea niciodată curajul să candideze fără sprijinul Președintelui”, a adăugat fostul lider PNL. Orban a precizat că Iohannis l-a susținut Cîțu la șefia PNL „ca să nu fiu eu”. De ce? „Credeți că mi-ar spune în față?”, a răspuns fostul președinte liberal.

„În perioada în care am fost la guvernare am colaborat foarte bine. Eu vă mărturisesc că după 1 ianuarie eu nu mai înțeleg nimic din tot ce a făcut Iohannis. Nu mai înțeleg nimic. De multe ori am impresia că parcă a fost înlocuit cu o sosie. Deci nu pot să-l recunosc față de perioada în care am colaborat și am făcut multe lucruri bune. Mi se pare că a pierdut complet orice legătură cu realitatea, asta e părerea mea”, a continuat Orban.

Citiți și:  Lovitură pentru Klaus Iohannis! Simion pregătește OPERATIUNEA

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *