Orban, ATAC la Klaus Iohannis: „Am impresia că a fost înlocuit cu o sosie”

Fostul lider PNL Ludovic Orban a apreciat, duminică, la Realitatea PLUS, că președintele Klaus Iohannis a pierdut „orice legătură cu realitatea” și a devenit de nerecunoscut.

Orban a menționat că niciodată în discuțiile purtate cu Iohannis șeful statului nu i-a spus că ar prefera să fie altcineva să fie președinte PNL: „Ba părea în primă fază chiar că mă sprijină pe mine”. „Cîțu nu avea niciodată curajul să candideze fără sprijinul Președintelui”, a adăugat fostul lider PNL. Orban a precizat că Iohannis l-a susținut Cîțu la șefia PNL „ca să nu fiu eu”. De ce? „Credeți că mi-ar spune în față?”, a răspuns fostul președinte liberal.

„În perioada în care am fost la guvernare am colaborat foarte bine. Eu vă mărturisesc că după 1 ianuarie eu nu mai înțeleg nimic din tot ce a făcut Iohannis. Nu mai înțeleg nimic. De multe ori am impresia că parcă a fost înlocuit cu o sosie. Deci nu pot să-l recunosc față de perioada în care am colaborat și am făcut multe lucruri bune. Mi se pare că a pierdut complet orice legătură cu realitatea, asta e părerea mea”, a continuat Orban.

Sursa: stiripesurse.ro

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *