Orban, atac FURIBUND si declaratii FARA PRECEDENT: Le-am cerut scuze românilor pe care i-am convins să voteze cu Iohannis

Președintele PNL, Ludovic Orban, susține că a discutat cu mulți români în aceste zile și le-a cerut scuze pentru că i-a convins să voteze cu președintele Klaus Iohannis, la ultimele alegeri prezidențiale.

”Având în vedere că am un mare merit în realegerea lui Klaus Iohannis, nu ar fi normal să vorbesc eu acum despre suspendarea președintelui (…) Le-am cerut scuze foarte multor români care m-au abordat direct și le-am scuze că i-am convins să voteze cu Iohannis. Au fost oameni care au crezut în mine și le-am cerut scuze pentru că i-am convins să voteze cu Iohannis.”, a spus Ludovic Orban.

Fostul lider al PNL, Ludovic Orban, susține că ”echipa câștigătoare” a dat o ”lovitură de partid” în cadrul Congresului PNL. Orban arată că s-a încălcat cel mai important drept într-o democrație și anume dreptul de a alege.

”După o campanie în care racolarea în ”echipa câștigătoare” s-a făcut mai mult cu arcanu, după o campanie în care au fost dați afară toți susținătorii mei, după o campanie dominată de presiuni și amenințări, după o campanie în care au fost utilizate promisiuni de bani publici, după o campanie în care președintele PNL a fost atacat mai mârșav decât de către PSD, totul a culminat cu un așa numit Congres în care s-a încălcat cel mai important drept într-o democrație: dreptul de a alege.

Să vezi miniștri, primari, liderul grupului de la Senat cum împiedică oameni să voteze, cum forțează oamenii să voteze cu un anumit candidat.

Planificatorii acestei lovituri de partid, care au orchestrat cea mai dură lovitură la adresa democrației și-au bătut joc de istoria glorioasă a PNL și au transformat PNL în ceva ce n-a fost niciodată în istoria sa. L-au coborât la cele mai de jos cote de popularitatate din istorie, l-au adus la un nivel la care nu a fost niciodată.”, a spus Ludovic Orban.

Sursa: stiripesurse.ro

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasa un comentariu